SON DAKİKA

Haberertesi

KONAK’TA HAKAN TARTAN ÖNE ÇIKIYOR

KONAK’TA HAKAN TARTAN ÖNE ÇIKIYOR
Bu haber 02 Ocak 2019 - 7:07 'de eklendi ve 277 views kez görüntülendi.

“Devlet tecrübesine sahip, Milletvekili ve Bakan kimlikli tek aday”
Cumhuriyet Halk Partisi’nden Konak Belediye Başkan aday adayı Hakan Tartan ismi kulislerde öne çıkıyor.
“ZAMAN KAYBETMEDEN HİZMETE DEVAM EDECEĞİM”
Tartan, “Konak’ı sokak sokak tanıyorum, eksiklerini biliyorum, projelerimiz hazır ve zaman kaybetmeden hizmete devam edeceğiz” diyor.
“TEMİZ GEÇMİŞİMİZ GELECEĞİMİZİN AYNASIDIR”
2009-2014 döneminde Konak Belediye Başkanlığı yapan Tartan, görev yaptığı beş yıl içerisinde hakkında tek bir soruşturma ve dava açılmadığını vurgulayarak “Konakta’ki dağınıklığı toparlayıp rekor oyla seçileceğim. Geçmiş görev dönemimizde uyguladığımız şeffaf ve eşit hizmeti Konak’ta yeninden devam ettireceğiz” dedi.
“AKP’NİN BAKAN ADAYINA KARŞI KONAK’TA DA BAKAN ADAY”
FE8298FF-1B67-47F7-AFC3-3B5F1CA4C4A3
AKP İzmir Büyükşehir adayı olarak eski bakan ve milletvekili Nihat Zeybekçiyi aday olarak açıklamıştı. İzmir’in merkez ilçesi Konak’ta da Eski bakan ve milletvekili Hakan Tartan’nın CHP için önemli bir koz olarak artı getirecek aday olacağı ağırlık kazanıyor.
Tartan, bakanlığı döneminde Konak’ta da yoğun nüfusa sahip Bulgaristan göçmeni soydaşlara sağladığı özlük hakları ile tanınıyor.

USTA YAZARLAR HAKAN TARTAN’I YAZDI:

RAHMİ TURAN
SÖZCÜ / 30 Aralık 2018
“İzmir CHP’nin kalesi olarak kabul ediliyor. Kim bilir belki de bu yüzden CHP Genel Merkezi işi ağırdan alıyor, İzmir ili ve ilçelerinde adayları açıklamayı geciktiriyor.
Sanırım yeni yılın dördüncü günü (Cuma) dananın kuyruğu kopacak, tüm adaylar açıklanacak.
İl ve ilçelerde çok sayıda aday var. Ben bunlardan ikisini tanıyorum: Tuncay Özkan ve Hakan Tartan.
Neden tanıyorum? İkisi de benim meslektaşım da ondan. Gazeteci kökenliler.
Ergenekon davası nedeniyle yıllarca hapis yatan Tuncay Özkan, uğradığı haksızlıklara rağmen yılmadı, mücadelesini devam ettirdi. Atatürkçü, Cumhuriyet devrimlerine bağlı bir yurtsever.
Hakan Tartan, benim Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olduğum dönemde Hürriyet’in Ege temsilcisi idi. Daha sonra siyasete atıldı, başarılı oldu. Bir dönem Konak Belediye Başkanlığı yaptı… O da sağlam bir yurtsever.
Aday gösterilirlerse ikisinin de başarılı olacağı kuşkusuzdur.”

YALÇIN BAYER
Hürriyet / 26 Aralık 2018
2009-2014 döneminde Konak Belediye Başkanlığı yapan DSP’li eski bakan Hakan Tartan’ın “Geçmiş 5 yıl içinde hakkımda tek bir soruşturma ve dava açılmadı. Konak’taki dağınıklığı toparlayıp rekor oyla seçileceğim” 

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA