SON DAKİKA

Haberertesi

KONAK’TA DEMOKRASİ ÖRNEĞİ

KONAK’TA DEMOKRASİ ÖRNEĞİ
Bu haber 02 Şubat 2019 - 9:39 'de eklendi ve 76 views kez görüntülendi.

KONAK ADAYI BATUR İLE ADAY GÖSTERİLMEYEN PEKDAŞ EL ELE
Narlıdere belediye başkanı Abdül Batur Konak belediye başkanı Sema Pekdaş’ın yerine Konak belediye başkan adayı olarak gösterildi.
CHP İLÇE BAŞKANLIĞI ÖNÜNDE BÜYÜK BULUŞMA
CHP Konak belediye başkan adayı Abdül Batur partisinin Konak ilçe örgütünü ziyaret etti. Batur, ilçe başkanlığına gelmeden önce Konak belediye başkanı Sema Pekdaş’ı makamında ziyaret ederek hizmetleri için teşekkür etti.
PARTİLİLERE BİRLİKTE SESLENDİLER

Daha sonra Konak ilçe binasına gelen Batur ve Pekdaş’ı Konak ilçe başkanı Çağrı Guruşçu ve kalabalık partili gurubu karşıladı.
ALİ ENGİN DE EŞLİK ETTİ
Abdül Batur’un ziyaretine Narlıdere belediye başkan adayı Ali Engin de eşlik etti.
BATUR TEŞEKKÜR ETTİ

Batur, konuşmasında, “Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Örgütümüzün önünde, partililerimizle, yol arkadaşlarımızla kucaklaştık, seçim startımızı verdik. Bu önemli günde yanımda olup desteğini esirgemeyen başta değerli Konak Belediye Başkanı Kardeşim Sema Pekdaş’a teşekkür ediyor, sıcak ve miting gibi bir karşılamayla beni bağrına basan Konak İlçe Başkanım Çağrı Gruşçu ve örgütümüze şükranlarımı sunuyorum. İzmir’in kalbi Konak için birlikte çalışacağız, başaracağız.” Dedi
ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYDULAR

Abdül Batur, Konak ilçe başkanı Çağrı Guruşçu ve partililer İlçe başkanlığının önündeki karşılama sonrasında Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular. Batur, “hedefimizin, sahada hiç durmadan çalışarak %65 oy oranını, İzmir’in kalbi Konak’ta yakalamak olduğunun sözünü verdim. İzmir’i seviyorum, Konak’ı seviyorum. Birlikte başaracağımızı biliyorum.” Dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA