SON DAKİKA

Haberertesi

KONAK BELEDİYESİNE GENÇ BAŞKAN YARDIMCISI

KONAK BELEDİYESİNE GENÇ BAŞKAN YARDIMCISI
Bu haber 25 Ağustos 2020 - 7:43 'de eklendi ve 277 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
NARLIDERE’DEN KONAK’A

2019 yerel seçimleri sonrasında Narlıdere Belediye Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Mustafa Anıl Feroğlu, Konak Belediyesinde Başkan Yardımcılığına getirildi.

Pazartesi gününden itibaren Konak’taki mesaisine başlayan Feroğlu, yeni göreviyle ilgili bir açıklama yaptı.
İşte o açıklama;

“İKTİDARIN YOLU YEREL BAŞARIDAN GEÇİYOR”

Değerli arkadaşlarım; İktidarın yereldeki başarılardan geleceğine inanan biri olarak 31 Mart seçimlerinden sonra yaşadığımız umut verici tablonun değerini bilerek devamını sağlayacağımıza olan inancımı koruyorum. Her şeyden önemlisi böyle bir takımın arka sıralardaki bir oyuncusu olarak bende bu tablonun bir parçasıyım diyebilmek benim için her zaman tarif edilemez bir gurur.

BAŞKANLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bu anlayışla 1.5 yıldır Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığım Narlıdere Belediyesinden geçtiğimiz hafta Cuma günü itibari ile ayrılmış bulunmaktayım. Bu onurlu görevi bana vererek genç yaşta önemli deneyimler kazanmamı sağlayan ve beni bu göreve taşıyan İzmir siyasetinin önderlerinden Başkanımız Sayın Ali Engin’e teşekkürlerimi iletiyorum.

Pazartesi günü itibari ile de artık Konak Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyorum. Bu önemli görevi bana vererek İzmir’in başkentine birlikte hizmet etme imkanı tanıyan belediyeciliğin duayenlerinden Başkanımız Sayın Abdül Batur’a bana tanımış olduğu fırsattan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan böyle Başkanımızla birlikte Konak’ın başarısı için yol yürüyecek olmanın gururunu yaşarken, en iyi okulda, en iyi öğretmenden ders almanın ayrıcalığına sahip olduğumun da farkındayım.

ASIL TEŞEKKÜR EMEKÇİ ARKADAŞLARIMA
Son bir teşekkürde Narlıdere’deki çalışmalarımıza katkı koyan işçi arkadaşlarıma. Gece gündüz demeden çalışarak Narlıdere için akıttıkları alınteri için ne kadar teşekkür etsem azdır. Her şey onların emekleriyle kıymetli. Hepsinin üzerimde çok hakkı var. Bana olan haklarını helal etsinler.

Nazım’ın dediği gibi; “ve dövüşebilirim… Doğru bulduğum, haklı bulduğum, güzel bulduğum her şey ve herkes için…”

PARTİNİN MUTFAĞINDA YETİŞMİŞ BAŞARILI BİR İSİM

Mustafa Anıl Feroğlu, siyasete CHP’nin gençlik kollarında başladı.
Tire ve Menemen belediyelerinde Yerel Hizmetler Müdürlüğü görevlerinde bulunan Feroğlu 1,5 yıldır Narlıdere belediye başkan yardımcılığı görevini sürdürüyordu.
Feroğlu, İzmir siyasetinde mütevazi kişiliği ve çalışkanlığı ile tanınıyor.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA