SON DAKİKA

Haberertesi

KİM BU DEFOLU BAŞKANLAR?

KİM BU DEFOLU BAŞKANLAR?
Bu haber 05 Kasım 2018 - 15:49 'de eklendi ve 144 views kez görüntülendi.

ÖZHASEKİ; “BAZI ŞAİBELİ İSİMLER VAR Kİ DEFOSUNU BİLİYORUZ”
AKP Genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki, Hürriyet’ten İpek Özbey’e konuştu.
Gazeteci Özbey’e Yerel seçim sürecini ve aday belirleme kriterlerini anlatan Özhaseki, bir soruya ilginç bir yanıt verdi
LÜTFEN O ARKADAŞLAR ADAY OLMASIN
İpek Özbey; “Peki, gelelim yerel seçim çalışmalarına… Adayınız hangi niteliklere sahip olmalı?”

Mehmet Özhaseki; “Resmi başvurular bugün başlıyor. Belediye başkan adayı ararken iki kriterimiz var. Biri liyakat sahibi olması. Birçok partinin yaptığı gibi “En çok oyu kim alır” diye bir arayış içinde değiliz. O şehri en iyi kim tanır, bu işi en iyi kim yapar, en ehliyetlisi kimdir; buna bakıyoruz. Bazı şaibeli isimler var ki defosunu biliyoruz, vatandaş bilmiyor, parlak biri gibi görüyor. Onu koyduğunuzda çok oy alırsınız ama biz asla öyle birini koymayacağız. İkincisi biraz da adayımızın yüzü gülsün, kapısı açık olsun istiyoruz. Kimi insan buna müsait olmayabilir, kötülüğünden değil, içe kapanıktır mesela. Ama lütfen o arkadaşlar belediye başkanlığına aday olmasınlar.” dedi.

KİM BU DEFOLU BAŞKANLAR?
Özhaseki’nin “şaibeli ve defolu” diye nitelendirdiği başkanları açıklayıp açıklamayacağı veya söz konusu isimler hakkında ne gibi bir yasal işlem yapıldığını da açıklayıp açıklamayacağı merak konusu oldu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA