SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU’NA “ÖZEL” DESTEK

KILIÇDAROĞLU’NA “ÖZEL” DESTEK
Bu haber 18 Ağustos 2014 - 10:16 'de eklendi ve 492 views kez görüntülendi.

CHP MANİSA MİLLETVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL’DEN AÇIKLAMA
“Bu kurultay ayrışma değil bütünleşme kurultayıdır”
CHP Manisa Milletvekili Özel yaptığı yazılı açıklamada, CHP kurultayının bir ayrışma veya hesaplaşma kurultayı olmadığını belirterek, “CHP bu kurultayı bir ayrışma, bir hesaplaşma, bir tasfiye kurultayı olarak değil, bir bütünleşme ve 2015 seçimleri sonrasındaki Türkiye’ye yönelik olarak bir kucaklama ve değişim kurultayı olarak görüyorum.
YENİLENME VE DEĞİŞİM KURULTAYI
CHP bu kurultaydan daha pozitif siyaset üreten ve toplumun tüm kesimlerine yönelik çözümler söyleyen etkin politik anlayışını ortaya koyarak çıkacak ve ülkedeki kutuplaşma atmosferini değil, birlik ve beraberlik iklimini savunan bir doğrultuda daha çok kadının, daha çok gencin olduğu dinamik bir yapılanma ile yoluna devam edecek. Bu kurultay bir yenilenme ve bir değişim kurultayı” dedi.
YARIŞMA VE TARTIŞMA, İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜN GEREĞİ
CHP’li Özel, kurultay talebini dillendirenlerin gerekli imzayı sağlayamadıklarını hatırlatarak, yarışmalı olarak geçeceği görülen bu kurultayın demokrasi ve ifade özgürlüğü anlayışı gereği partiye katkılar sunacağını savundu. Türkiye’yi yönetecek kadroları hazırlayarak, önemli kararlara imza atacaklarını öne süren Özel, şöyle devam etti:
GENEL BAŞKANIMIZIN YANINDAYIM
“CHP’nin bir milletvekili ve kurultay delegesi olarak, bu kurultayda rakibi kim olursa olsun, Türkiye siyasetinin en dürüst, en çalışkan ve en barışçıl aktörü olan, değişim ve dönüşümü kararlılıkla gerçekleştireceğine yürekten inandığım Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında ve arkasında olacağımı kamuoyunun bilgilerine sunarım.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA