SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU İZMİR’DE KONUŞTU

KILIÇDAROĞLU İZMİR’DE KONUŞTU
Bu haber 17 Şubat 2019 - 12:46 'de eklendi ve 57 views kez görüntülendi.

BİZ BÜTÜN SEÇMENLERLE SANDIKTA İTTİFAK YAPIYORUZ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Halkapınar kapalı spor salonunda düzenlenen İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkan adaylarının tanıtım töreninde gündemi değerlendirdi.
“BÜTÜN TÜRKİYE’YE BAHARLA BİRLİKTE BARIŞ GELECEK”

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından satır başları:
İzmir milletvekili olarak bana bu onuru yaşattığınız için. Bütün izmirlilere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. İzmir, Türkiye’nin gözbebeği olan bir kent, demokrasinin kalesi, uygarlığın kalesi olan bir kent. 8500 yıllık tarihi bahrında taşıyan bir kent. İzmir milletvekili olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum.
Victor Hugo, İzmir için şöyle der; “İzmir bir prensestir, çok güzel küçük şapkasıyla. mutlu ilkbaharlar durmaksızın onun çağrısına yanıt verir”
Biz Mart’ın sonu bahardır derken. Yıllar önce Victor Hugo’nun söylediğini tekrarlamış oluyoruz. Bütün Türkiye’ye bahar ve barış gelmeli. En büyük arzumuz budur. İzmir’e çok güzel hizmetler yapıldı. Lüften hep beraber ayağa kalkarak Aziz Kocaoğlu’nu alkışlayalım. 397 yıl hapisle yargılandı. Ama diz çökmedi, boyun eğmedi.
ERDOĞAN’A HASAN TAHSİN HATIRLATMASI

Birileri kurşundan söz ediyor. Eğer bu ülkeden kurşundan söz edeceksen, Hasan Tahsin’in kurşunundan söz edeceksin.
Türkiye’nin gündeminde kentsel dönüşüm var. İstanbul’a, Ankara’ya bakın tam bir beceriksizlik. Aynı şeyi İzmir’de de Kocaoğlu hayata geçirdi. Sizin garantiniz İzmir Büyükşehir Belediyesi olacaktır dendi. Aynı süreci yeni belediye başkanımız yürütecek.
“İZMİR’İ ÖRNEK ALACAKSINIZ”

Şimdi tanzim satış mağazaları diyorlar onlar 1970’lerde kaldı. Tarımda büyümeyi nasıl yapmak istiyorsanız kırsal kesimle kent arasındaki ilişkiyi nasıl güzel yapmak istiyorsanız geleceksiniz Aziz Kocaoğlu’ndan ders alacaksınız. Son 10 yılda üretici kooperatiflerin artışı İzmir’de yüzde 161. İzmir’de tarımın büyümesi yüzde 7,5. Lafla gemi yürümüyor. Kırsalla kent arasında sağlıklı bir ilişki kuracaksınız.
“CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANINA OY VERECEKSİN”
Bizim bütün belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 lira. Seni 2 bin 20 liraya mahkim eden anlayışa izin vermeyin. İşçi kardeşim sen de 2 bin 200 lira almak istiyorsan, 1 Ocak-1 Nisan farkını da almak istiyorsan CHP’li belediye başkanına oy vereceksin. Tanzim satış mağazaları dediler insanları kuyruğa sokuyorlar. İzmir’de 35 bin yoksul haneye kuyruğa sokmadan teslim ediliyor.
“BÜTÜN SEÇMENLERLE SANDIKTA İTTİFAK YAPIYORUZ”
Baktılar İzmir’den istedikleri gibi bir kişi çıkmıyor. Ne yaptılar, dışarıdan ithal aday getirdiler. İthal belediye başkanıyla devasa bir İzmir yönetilir mi? İzmir’i yönetecek kişinin İzmir’in kültürüne sahip olması, İzmirli olması lazım. Bizi zaman zaman eleştiriyorlar şununla ittifak yaptınız. Sandıkta bütün seçmenlerle ittifak yapıyoruz. Türkiye’yi bu sefaletten el birliğiyle kurtaracağız. Birlikte Türkiye’yi yeniden inşa edeceğiz. Sözüm söz CHP’li belediyelerin olduğu her yerde hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA