SON DAKİKA

Haberertesi

KILIÇDAROĞLU EMEKLİ-SEN YÖNETİCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

KILIÇDAROĞLU EMEKLİ-SEN YÖNETİCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ
Bu haber 03 Temmuz 2019 - 8:03 'de eklendi ve 524 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
EMEKLİ-SEN GENEL BAŞKANI CENGİZ YAVUZ VE YÖNETİCİLER TBMM’DE

DİSK EMEKLİ-SEN Genel Başkanı Cengiz Yavuz, Genel Sekreter Fikri Kalender, Adnan Güven, Jülide Şimşek ve Gülelefer Akyürek ile birlikte TBMM’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
CENGİZ YAVUZ: “EMEKLİLERİN TALEPLERİ VE ÇÖZÜMLERİNİ İLETTİK”

DİSK EMEKLİ-SEN Genel Başkanı Cengiz Yavuz, görüşmelerle ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti. “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’de bulunan makamında ziyaret ederek emeklilerin sorunları ve çözüm önerilerimizi konuştuk. Sayın Kılıçdaroğlu da taleplerimizin takipçisi olacağını ifade etti. İYİ Parti Sağlık, Aile Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Dr. Aslan Kabukçuoğlu, HDP İzmir Milletvekili Serpil Kemalbay ve CHP İzmir Milletvekili Kani Beko’yu da ziyaret ederek Toplu sözleşmeli sendikal haklarımız için hazırlamış olduğumuz Kanun Teklifi taslağını ilettik. Görüşmelerimizde Emeklilerin sorunları ve talepleri ile ilgili önümüzdeki günlerde bir Çalıştay’ın yapılması da kararlaştırıldı. Hazırlamış olduğumuz yasa teklifi ile ilgili 05.7.2019 Cuma günü saat 12.00’de Meclis Basın Odasında Milletvekillerinin Basın açıklamasında EMEKLİ-SEN olarak yerimizi alıp taleplerimizi dile getireceğiz.” dedi.

SİVAS KATLİAMINI PROTESTO ETKİNLİĞİNE KATILDILAR

DİSK EMEKLİ-SEN Genel Başkanı Cengiz Yavuz ve beraberindeki heyet daha sonra DİSK EMEKLİ-SEN’nin 2 Temmuz 1993’te Sivas’ta katledilen aydınları anma etkinliğine katılarak destek verdiler.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA