SON DAKİKA

Haberertesi

KERİMOĞLU’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

KERİMOĞLU’NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Bu haber 06 Nisan 2014 - 21:57 'de eklendi ve 1.219 views kez görüntülendi.

GÖREVİ DEVRALDI ERTESİ GÜNÜ BAKIRKÖYLÜLERLE BİRLİKTE ATATÜRK ANITINA ÇELENK KOYARAK İŞ BAŞI YAPTI
Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda binlerce Bakırköylünün katılımıyla Atatürk Anıtına çelenk koydu.
SÜLEYMAN ÇELEBİ DE ÇELENK KOYMA TÖRENİNE KATILDI
Törene CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel, CHP Parti Meclis Üyesi İbrahim Yeber, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av. Tülay Ateş’in de katıldığı çelenk koyma töreninin ardından bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu,” Parti rozetini bir kenara koyarak oy vermeyenlerin de başkanı olacağım”dedi.
KERİMOĞLU: “YURTTAŞLARIMIZA HİZMETTE PARTİ ROZETİMİ ÇIKARACAĞIM ANCAK SİYASAL MÜCADELEDE ASLA ÇIKARMAYACAĞIM”
Op. Dr. Bülent Kerimoğlu konuşmasında şunları söyledi: “Bakırköy’de tarihi bir rekor kırarak belediye başkanlığına seçilmemde çok fazla emeği geçen başta hiçbir karşılık beklemeden destek veren sade emekçilere ve örgütüme çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra ben de parti rozetimi bırakarak bize oy vermeyenlere de eşit mesafede hizmet edeceğimize söz veriyorum. Parti rozetini bir kenara bırakacağız ama CHP’nin laik, sosyal, hukuk devleti ilkeleri ve Atatürk ilke-inkılaplarına bağlılığımızla hizmet edeceğiz. Bu süreçte tabii ki partimi asla ihmal etmeyeceğim.”
“BAKIRKÖY’DE HİZMET ÇITASINI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ”
“Ben de benden sonra görevi devralacak arkadaşımıza kadar Bakırköy’de önemli sosyal belediyecilik hizmetlerine imza atmaya devam edeceğimize söz veriyorum. Bugüne kadar yapılan hizmetleri daha ileri noktaya taşıyacağız. Gönlümüz isterdi ki başta büyükşehir belediyesi olmak üzere Adalet ve Kalkınma Partisine mensup belediyeleri de kazanalım. Ama olmadı. Bundan sonra daha çok çalışarak partimizi iktidara hazırlayacağız” Dedi.Bakırköy Belediye Başkanı Op.Dr. Bülent Kerimoğlu ve pati yöneticileri daha sonra Cumhuriyet Meydanı’nda yurttaşların tebriklerini kabul ettiler.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA