SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA’DA “ÖZEL” BİR KONUK

KARŞIYAKA’DA “ÖZEL” BİR KONUK
Bu haber 02 Mart 2020 - 8:07 'de eklendi ve 31 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
CHP GRUP BAŞKAVEKİLİ ÖZGÜR ÖZEL KARŞIYAKA’DA KONUŞTU

Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Ayın Konuğu” etkinlikleri, Şubat ayı kapsamında Manisa Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’i ağırladı.

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiye yoğun ilgi gösterildi. Salona giremeyenler, etkinliği fuayeden ekranlardan izledi.

ÖZGÜR ÖZEL SORUNLARI VE ÇÖZÜMÜ ANLATTI
“Cumhuriyetin 100. Yılına Doğru” başlığıyla, Haluk Işık’ın yönettiği söyleşide, dünüyle bugünüyle Cumhuriyet, yaşanan sorunlarla ve çözüm önerileriyle ele alındı. Özgür Özel’in coşkulu konuşması ve anlattığı anekdotlar yoğun alkışa ve renkli anların yaşanmasına yol açtı.

ÇIKIŞ YOLU
Cumhuriyetin yaşamasının, her şeyden önce temel ilkelerine sahip çıkılmasına bağlı olduğunu belirten Özel, hayatın her alanında yaşanan sorunlardan kurtulmanın başka yolu olmadığına dikkat çekti. Umutla, ötekileştirmeden ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmadan nice yüzyıllara ulaşacağımızı vurgulayan Özel, söyleşi sonunda soruları da yanıtladı.

BAŞKAN TUGAY KARŞIYAKALILAR ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Etkinlik sonunda Özel’i kutlayarak teşekkür eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Ayın Konuğu etkinliklerinin gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti belirterek, şunları söyledi: “Karşıyaka Belediyesi olarak, klasik yerel yönetim anlayışının ötesine geçiyor, böylesi buluşmalarla yüz çiçek aşsın bin fikir yarışsın diyoruz. Bugün burada olan yüzlerce insan, iyi ve doğru bir iş yaptığımızı kanıtlıyor.”

YOĞUN KATILIM
Söyleşiyi yüzlerce Karşıyakalı’nın yanı sıra CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı ve ilçe başkanları da izledi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA