SON DAKİKA

Haberertesi

KARŞIYAKA BAYRAĞI BOĞAZ KÖPRÜSÜ’NDE

KARŞIYAKA BAYRAĞI BOĞAZ KÖPRÜSÜ’NDE
Bu haber 24 Haziran 2015 - 13:55 'de eklendi ve 657 views kez görüntülendi.

ŞAMPİYON OLAN KARŞIYAKA TAKIMININ BAYRAĞI ÖZEL İZİNLE BOĞAZ KÖPRÜSÜ’NDE DALGALANDI
Türkiye Basketbol Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka tüm kenti sevince boğarken, Karşıyaka Belediyesi de şampiyon basketbolcular için özel bir sürpriz hazırladı. Şampiyonluk sevincini tüm Türkiye’ye duyurmak için İstanbul Valiliği’nden özel izin alan belediye, Boğaziçi Köprüsü’ne dev bir Karşıyaka bayrağı astı.
SOSYAL MEDYADA GÜNÜN KONUSU OLDU
image
Bayrağın asılması için yaklaşık 50 gönüllü taraftar grubu uzun süre köprüde, iznin gelmesini bekledi. Resmi temasların ardından boğazda dalgalanmaya başlayan Karşıyaka bayrağının asılma ‘törenine’ Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da bizzat katıldı. Boğazı Yeşil ve Kırmızıya boyayan dev bayrak, hem Boğaz’dan geçenlerde hem de İzmir’de merakla o anı bekleyen taraftarlar üzerinde heyecan yarattı. Belediyenin bu uygulaması sosyal medyada da yankı uyandırdı.
KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR: “BU GURUR KARŞIYAKA’NIN”
image
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Çok mutlu ve çok gururluyuz. İşte hayalimiz gerçek oldu ve bayrağımız Boğaziçi Köprüsü’nde dalgalanıyor. Bize bu gururu yaşatan tüm oyuncularımıza, teknik ekibimize ve taraftarlarımıza yürek dolusu sevgiler sunuyoruz. Bu inanç, bu sevgi oldukça coşkumuz hiç bitmeyecek. Takımımıza nice şampiyonluklar diliyorum” dedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA