SON DAKİKA

Haberertesi

KADIKÖY’DE BARIŞ’I ÇİZDİLER

KADIKÖY’DE BARIŞ’I ÇİZDİLER
Bu haber 02 Eylül 2015 - 9:45 'de eklendi ve 927 views kez görüntülendi.

ÇOCUKLARIN BARIŞ ÇİZGİLERİ BELEDİYE BİNASINA ASILDI
1 Eylül Dünya Barış Günü için bir araya gelen çocuklar, geçtiğimiz hafta Kadıköy Belediyesi bahçesinde barış resimleri çizdi. Birbirinden renkli çizimlerin yapıldığı bezler birleştirilerek Belediye binasına asıldı.
BELEDİYENİN ÇOCUK ETÜD MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ “BARIŞ” DEDİ
Kadıköy Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış Günü etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz günlerde belediye binası bahçesini çocuklara açtı. Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğrencileri, Çocuk Etüt Merkezi öğrencileri, belediye çalışanları ve çocukları Kadıköy Belediyesi bahçesinde, 55X55 cm bezlere, renkli boya kalemleriyle “Barış” resimleri çizdiler.
image
Yetişkinlerin de çocuklar ile birlikte resimler yaptığı etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı. O çalışmalar birleştirilerek 1 Eylül Dünya Barış Gününde Belediye Binasına asıldı.

Yapılan resimlerde çocuklar hayal dünyalarındaki barışı, bir çok şekilde anlattı. Kimi bir kelebek, kimi bir ağaç kimi de bir güneş çizdi. Çocuklar için barış güneşli hava, uçan kuşlar ve neşeli günler demekti…

Çizdikleri resimlerin birleştirilerek belediye binasına asılmasından mutluluk duyduklarını belirten çocuklar, “Barış” resminin önünde fotoğraf çektirdiler.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA