SON DAKİKA

Haberertesi

İZMİR’İN ACI GÜNÜ

İZMİR’İN ACI GÜNÜ
Bu haber 19 Nisan 2021 - 18:33 'de eklendi ve 54 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
TORBALI BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL UYGUR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Önceki gün yaşamını yitiren Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur toprağa verildi.

KILIÇDAROĞLU DA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir’e gelerek Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur için, Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene katıldı.

KILIÇDAROĞLU: “KENDİNİ TORBALI’YA ADAMIŞTI”

Törende bir konuşma yapan CHP Lideri Kılıçdaroğlu “Torbalı’ya gelirken güler yüzüyle ‘Hoş geldiniz’ diyen bir afiş var. Kendisini hastanede ziyaret ettikten sonra gülümseyerek, espri yaparak İzmir’den ayrılmıştık. İsmail Başkan kendisini Torbalı’ya adamış bir hizmet adamıydı. Fakat dün akşam gelen mesaj bizi derinden yaraladı. Aynı yolculuğa hepimiz çıkacağız, bundan kaçma şansı yok. Mevlana, bunu bir düğün günü olarak anlamlandırır. Gönül ister ki bütün hizmetlerini yerine getirseydi. Ben hepinizin huzurunda ona minnet duygularımı ifade etmek isterim. Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun.” dedi

CHP TAM KADRO TÖRENDEYDİ

Torbalı Fatma Topalan Camii’nde, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Uygur ailesinin yanı sıra CHP İzmir Milletvekilleri, İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanları, Büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İYİ PARTİ’DEN ÜST DÜZEY KATILIM

İsmail Uygur’un cenaze törenine İYİ PARTİ İzmir Milletvekili ve TBMM Gurup Başkanvekili Musavat Dervişoğlu da katılarak Kılıçdaroğlu’na ve Uygur ailesine başsağlığı diledi.

TUNÇ SOYER: “HER DAİM MİNNETTAR KALACAĞIZ”

İzmir Büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda “Acımız çok taze, çok derin. Bugün Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun da yer aldığı heyetle birlikte Torbalı Belediye Başkanımız Sn. İsmail Uygur’u son yolculuğuna uğurladık. İzmir’imize kattıkları için Başkanımıza her daim minnettar kalacağız. Hepimizin başı sağ olsun.” dedi.

İSMAİL UYGUR KİMDİR?

Ramazan İsmail Uygur, 1964 yılında Torbalı’da dünyaya geldi. İlk ve lise eğitimini Torbalı’da gördü. İzmir Ege Üniversitesi’nde Türk-İslam Felsefesi-Sosyoloji ve Psikoloji Eğitimi görerek lisans eğitimini tamamladı.
Uygur, 1982 yılından beri Torbalı’da serbest muhasebeci olarak mesleğini yaptı.
1992 yılından bu yana üyesi olduğu ve çeşitli kademelerde yöneticilik yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi tarafından 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde belediye başkan adayı olarak gösterildi ve 10 yıl Torbalı Belediye Başkanlığı görevini sürdürdü.
Ramazan İsmail Uygur, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimde CHP’den 3’üncü kez Torbalı Belediye Başkanı oldu. Uygur, evli ve 2 çocuk babasıdır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA