SON DAKİKA

Haberertesi

İZMİR’DE BİR İLK: “ŞOFÖR KAFE”

İZMİR’DE BİR İLK: “ŞOFÖR KAFE”
Bu haber 13 Eylül 2021 - 6:46 'de eklendi ve 100 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
BU OTOBÜSTE YOLCULUK DEĞİL KEYİF YAPACAKSINIZ

ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Kerim Özer’in öncülüğünde başlatılan “Şoför Kafe” projesi 90. İzmir Fuarında tanıtıldı.

“ŞOFÖR KAFE”

Ulalşımda kullanım ömrünü tamamlamış otobüsler ESHOT bakım ve onarım atölyelerinde modifiyeden geçirilerek dizayn edilip Kafe’ye dönüştürülüyor ve vatandaşın hizmetine sunuluyor.

FUARDA ZİYARETÇİ REKORU KIRDI
90. İzmir Enternasyonal fuar’nda sergilenen “Şoför Kafe’yi” ESHOT genel müdür yardımcısı Kerim Özer’e sorduk. Kerim Özer Şoför Kafe’nin Fuarda en çok ziyaret edilen stand olduğunu ifade ederek “Ulaşımda kullanım sürelerini dolduran otobüslerimiz ‘hurdaya’ ayrılıyordu. Bu projeyi Büyükşehire Belediye Başkanımız sayın Tunç Soyer’e sunarak onay aldık ve “hurdaya gitmesi gereken otobüsler ekonomiye kazandırıldı. Ne kadar doğru bir karar aldığımızı da burada gördüğümüz ilgiden anlıyoruz. Şoför Kafe, yerel yöneticiler başta olmak üzere yurttaşlar tarafından “en çok ziyaret edilen” sergi oldu.

SAYILARI ARTACAK VE FARKLI İLÇELERDE KALICI HALE GETİRİLECEK

“Şoför Kafeler aktarma istasyonlarında hizmet verecek”
Kerim Özer, sözlerinin devamında “Ulaşım hizmetinden alınan araçlardan ilk etapta adet daha üretilerek otobüs aktarma merkezlerinde şoförlerin ve yurttaşların hizmetine sunulacak.” dedi.

EKREM İMAMOĞLU’NDAN ÖVGÜ

“Kültür Geleceğimizi Kurarken Dünya Kentleri İzmir’de buluşuyor” zirvesi için İzmir’e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Şoför Kafe’yi ziyaret edenler arasındaydı. Şoför Kafe’de görev yapan Özkan Felek’ten bilgi alan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, projeyi örnek alacaklarını ifade ederek emeği geçenleri kutladı.

TUNÇ SOYER ŞOFÖR KAFE’DE

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Şoför Kafe’yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. ESHOT Genel Müdür Yardımcısı Kerim Özer de ziyaret sırasında Soyer’e bilgi verdi.

ŞOFÖR KAFE’DE NELER VAR

Güneş enerjisinin ile çalışan Şoför Kafe’de kütüphane, televizyon, klima gibi hizmetlerin yanısıra uygun fiyatlarla tost, sandviç, çay, kahve ve meşrubat hizmeti de verilcek.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA