SON DAKİKA

Haberertesi

İSTANBUL’DA YENİ BİR LEZZET DURAĞI

İSTANBUL’DA YENİ BİR LEZZET DURAĞI
Bu haber 28 Ocak 2019 - 8:53 'de eklendi ve 334 views kez görüntülendi.

TORUNOĞULLARI’NDAN İSTANBUL’A ARMAĞAN
 “NİŞANTAŞI CİHANGİR OCAKBAŞI”

ÖZEL HABER/Sait TEMUR
2019 yılında Hollanda ve Türkiye’de yeme, içme sektöründe üst düzey kaliteyi ve hizmeti hedefleyen “Edelstaal” grubu Restaurant sektöründeki ilk yatırımını İstanbul’da hayata geçirdi.
İSTANBUL CİHANGİR’DE YENİ BİR MEKÂN: “NİŞANTAŞI CİHANGİR OCAKBAŞI”

İstanbul’un seçkin semtlerinden Cihangir’de hizmete giren “NİŞANTAŞI CİHANGİR OCAKBAŞI’NIN” açılış töreni hafta sonunda yapıldı
ÜNLÜ İSİMLER AYKUT TORUNOĞULLARI’NI YALNIZ BIRAKMADI
NİŞANTAŞI CİHANGİR OCAKBAŞI’nın açılış törenine bir çok ünlü ismin katılarak işletme sahibi Aykut Torunoğulları’na “Hayırlı Olsun” dediler.
AÇILIŞ TÖRENİNE KATILAN İSİMLERDEN BAZILARI ŞÖYLE:

Nişantaşı Cihangir Ocakbaşı’nın açılış törenine BJK Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Gürbüz Çapan, Bülent Seyhan, Erdal ve Ertan Torunoğulları, Prof. Faruk Şen, Kağıthane ilçe emniyet müdürü Birol Taşkoparan, futbolcular İbrahim Toraman, Uğur Boral, sanatçılarından Onur Akın, Gökhan Tepe, Ali Altay sinema dünyasından yönetmen Aydın Bulut, Eyşan Özhim, Keremcem, Nuri Alço, Tolgahan Sayışman, Ufuk Şen, Hüseyin Elmalıpınar, gazeteciler Bilal Meşe, İsmail Er, Fatih Doğan, Serdar Sarıdağ, Ercan Öztürk, İşadamı Derviş Deli ve çok sayıda seçkin konuk açılışta yerini aldı.
“NEZİH MEKÂN, UZMAN PERSONEL, KALİTELİ HİZMET”

Konusunda uzman ve deneyimli personeliyle  İstanbulların hizmetine giren Nişantaşı Cihangir Ocakbaşı Restaurant, özel mönüsü ve kalıteli hizmetiyle konukların beğenisini aldı.
AYKUT TORUNOĞULLARI: “BİR İLK’E İMZA ATIYORUZ”

Nişantaşı Cihangir Ocakbaşı, Türkiye’lerin yanı sıra Avrupalı Türklere de kaliteli hizmet anlayışıyla hareket edecek diyen Aykut Torunogulları “Bugün hizmete açmış olduğumuz bu işletme ile bu alanda bir ilki gerçekleştiriyoruz. Edelstaal Group olarak 2019 yılında gastronomi alanında farklı ve kapsamlı projelerimiz ile  hizmet vereceğiz. Bu mekanın Vodafone Arena’ya yakınlığından dolayı Beşiktaşlıların da uğrak yeri olacak. Mekânımıza konuk olanlar memnuniyetle ayrılacaklar” dedi.
Nişantaşı Cihangir Ocakbaşı Rezervasyon: 0212 244 00 48

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA