SON DAKİKA

Haberertesi

IŞIKLAR LİDER GİBİ KARŞILANDI

IŞIKLAR LİDER GİBİ KARŞILANDI
Bu haber 21 Mart 2014 - 12:57 'de eklendi ve 666 views kez görüntülendi.

Çanta’dan tarihe geçecek karşılama…
Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Çantalılar tarafından coşkuyla karşılandı. “Az kaldı seçime silkele başkan silkele”, “Silivri’ye yakışan Özcan Başkan”, “Çare Sarıgül, derman Işıklar”, “Ampule gerek yok, Işıklar yanıyor” sloganlarıyla karşılanan Başkan Işıklar, Çantalılara bu güzel karşılama için teşekkür etti.
IŞIKLAR; “BU NE GÜZEL ÇANTA BÖYLE…”
“Kale komutanlarım” dediği mevcut muhtarlara ve muhtar adaylarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Işıklar, şunları söyledi; “Bizi kimse ne durdurabilir ne de susturabilir! Mitinglerimizi kahvelerimizin almayacağını biliyorduk. Ablalarımızı, kardeşlerimizi, ağabeylerimizi sevgiyle selamlıyorum. Ne güzel bir çanta olmuş burası bu akşam böyle. 60 gündür köy köy, mahalle mahalle, sokak sokak karış karış geziyoruz. 5 yıl belediye başkanlığı yaparak görevimizi tamamlamış olmuyoruz. Beş yıl Silivri’de cumhuriyet nöbeti tuttuk. Çanta’da Gümüşyaka’da, Ortaköy’de, Silivri’de kararını verdi! Cumhuriyetten, demokrasiden yana olduklarını söylüyor. Bizim değerlerimizle oynamak isteyenlere kırmızı kartı göstereceğiz. Bizim TOMA’larımız, biber gazlarımız yok oylarımız var!”
“YENİ TÜRKİYE KURACAKLARMIŞ ESKİSİ İLE NE DERDİNİZ VAR?”
90 yıllık cumhuriyetin temel değerlerine en çok sahip çıkan beldelerimizden biri de çanta olmuştur. Çanta tarih yazdı tarih! Kömür ticareti yapana dinci, din ticareti yapana dinci denir. Biz Müslümanız. Ülkemizin temel değerlerini tartıştırmayız. Yeni Türkiyeymiş! Eskisi ile ne derdin var? Bir tane Türkiye var. Bazı horozlar öttüm diye sabah oldu sanırmış sen öttün diye değil, bu ülke Mustafa Kemal Atatürk kurulduğundan beri 90 yıldır ayakta.
“ÇANTA’NIN HER YERİ MEYDANLARI GİBİ OLACAK”
Biz bu coğrafyada modeliz. Ülkeler bizim sahip olduklarımızda bir tanesi için canlarını feda ederken, biz elimizdeki imkanları örseliyoruz.. Silivri’nin Çanta’nın İstanbul’un geleceğini el ele, kol kola, omuz omuza kuracağız. Çanta Çağdaşkent’in yıllardır kanayan iskân sorununu çözdük. Çantanın içine şehir merkezi kuracağız her yeri meydanları gibi olacak.
“BU ANLAYIŞA CEVABIMIZI OYLARIMIZLA VERECEĞİZ, TOMALARLA DEĞİL!”
30 Martta ampulü sola çevireceğiz. Onların son kullanma tarihi geldi 30 Martta sandıklarda bu zulme, baskıya son vereceğiz. Bahar ayında kadınlarımız evlerde bahar temizliği yapar. 5 yıl önce Silivri’de yaptılar, şimdi bir bahar temizliği de İstanbul da yapacağız. 12 yıldır çalınmış gelecek isteklerimizi, bölüp yok etmek isteyen anlayışa cevabımızı oylarla vereceğiz, TOMA’larla değil!
“BEŞ YIL BOYUNCA ONUR NÖBETİ TUTTUM”
Burada taşıma kıtalar yok! Ziyaretlerine bir kartal araçla gelen Ecevit’i, bir otobüsle gelen Süleyman Demirel’i hatırlıyoruz. Onlar başbakan değimiydi? Koruma ordularıyla geziyorlar, etten duvar örüyorlar. Kendi hemşerilerinden korkuyorlar. Silivri’de 5 yıl boyunca arkasında tek bir söylenti bırakmadan hizmet ettim. Beş yıl boyunca onur nöbeti tuttum. Şimdi İstanbul’un geleceği için elimizi vicdanımıza koyacağız. Kendimi ve meclis üyelerimi sizlere emanet ediyorum. Barış v e huzur içinde yaşama özlemlerinizi gönülden paylaşıyorum. İnsan sıcaklığı ile kalın, hoş çakalın.”

GÜMÜŞYAKA’DA CHP COŞKUSU
Binlerce Gümüşyakalı Başkan Işıklar’ı bağrına bastı. Sokaklara dökülen Gümüşyakalılar, “Işıklar’a tam destek” dedi.
Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, Gümüşyakalılar tarafından yoğun ilgi ile karşıladı. Gümüşyaka üst geçidinde gençler tarafından meşalelerle karşılanan Işıklar, Gümüşyakalıların yoğun sevgisi ve ilgisi karşısında duygulu anlar yaşadı. Cumhuriyet Halk Partisi Eski Milletvekili Sıdıka Sarıbekir’in de katıldığı mitingi Gümüşyakalılar köprülerin üzerinden izledi.
IŞIKLAR; “ATATÜRK’E SIĞINIYOR DİYORLAR, AYAKKABI KUTULARINA MI SIĞINACAKTIK?”
CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, coşkulu kalabalık karşısında yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “10 gün sonra şenlik içinde, el el, kol kola, omuz omuza bu yönetimi silkeleyeceğiz. Halk hareketini gerçekleştireceğiz. Bana genel siyaset konuşuyor diyorlar. Atatürk’e sığınma diyorlar. Neye sığınacağız ayakkabı kutularına mı? 90 yıllık çınarın dibinde ancak yoğun olursun yosun! 6,5 yaşında çocuğu derse çekiyor Atatürk mü? Başbakan mı diye.. Sen kiminle kimi kıyaslıyorsun?
“İSTANBUL’DA BAHAR TEMİZLİĞİNİN ZAMANI GELDİ!”
Beş yıldır Gümüşyaka’da tarih yazan gece yarılarına kadar bu taşların dizilmesini bile tek tek takip eden bir anlayışla çalıştık. Burası bizim giriş kapımız. 2009 da Silivri’de yaptığınız bahar temizliğinden sonra şimdi de İstanbul’da bahar temizliğine var mısınız? Yağmalayan, mezarlıklardan başka yeşil alan bırakmayan, betonlaştıran, otobanlaştıran, yağmalarla geçmiş geleceği mahveden anlayışa karşı Sarıgül’ün zamanı geldi mi? O bizim ağabeyimiz, İstanbul sokaklarında sadece Sarıgül var. Çünkü domatesleri, yumurtaları arabalardan temizlemekten sokağa çıkamıyorlar. Gereken dersi el ele, kol kola vereceğiz.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA