SON DAKİKA

Haberertesi

İŞGÜZAR DANIŞMAN

İŞGÜZAR DANIŞMAN
Bu haber 04 Mart 2022 - 7:25 'de eklendi ve 102 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
KILIÇDAROĞLU’NUN DANIŞMANINDAN SKANDAL

Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan “Millet ittifakı’nın” liderleri 28 Şubat’ta “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” taahhüdü imza töreninde bir araya gelmişti. Türkiye’nin gözü kulağı bu törendeydi.

İŞGÜZAR DEVREDE!

Böylesine tarihi ve görkemli törende skandal bir olay yaşandı.
CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı Ömer Topsakal Sözcü Gazetesi yazarı Deniz Zeyrek’i tartaklamaya kalkıştı.

İMZA TÖRENİNDE YAŞANAN SKANDAL OLAYIN PERDE ARKASI

İmza törenini izleyen gazeteci, yazar Deniz Zeyrek gazetecilere de dağıtılan “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem” kitapçığını “anı olarak” imzalamaları için İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde aracılığı ile liderlere iletir. Kitapçığı Murat İde’den alıp Deniz Zeyrek’in yanına gelen Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı Ömer Topsakal Zeyrek’e çıkışır.

DENİZ ZEYREK YALAN SÖYLEMEZ

Bundan sonrasını Deniz Zeyrek’ten dinleyelim…
Zeyrek, Sözcü Gazetesinde 2 Mart’ta kaleme aldığı köşe yazısında olayı şöyle anlattı; “Ne yazık ki altılı zirvede, istemeden bir CHP’li danışmanla muhatap olmak zorunda kaldım ve bu durumdan duyduğum rahatsızlığı kendisine yansıttım. Aman Allah’ım, beyefendi tam bir kabadayı çıktı. “Sen kimsin” diye bağırmalar, yanında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir koruması olduğu halde arkamdan gelip, üstüme yürümeler…
Sanırsınız korumayla bir olup beni oracıkta dövecekler. Cürete bak!
Sayın Kılıçdaroğlu hep “liyakat” diyor ya…
Bu konuda önce çuvaldızı kendisine batırmalı.
AK Parti’nin sistemin dışına ittiği, işsiz bıraktığı, ağır bedeller ödemiş o kadar nitelikli, deneyimli duayen gazeteci dururken, kendisinin bu tercihi insana “bu mu liyakat” dedirtiyor.
Muhalefetteyken bunu yapanlar, bir Cumhurbaşkanı’nı arkalarına alırsa Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın İletişim Başkanı Fahrettin Altun’u bize mumla aratırlar.
Benden söylemesi!”

CHP GENEL MERKEZİ NE YAPACAK?
Konuyu toparlamak gerekirse, Topsakal’ın saygısızlığı tarihi imza töreninden daha fazla konuşuldu. Haber arama motorlarında kısa bir arama yaptığımızda özellikle iktidar medyasına çok iyi bir malzeme çıktığını görmek mümkün.
Diğer taraftan Türkiye’nin en saygın gazetecilerinden Deniz Zeyrek’in rencide edilmesi elbette kabul edilemez.
CHP genel merkezinin “Maaşlı” bir personeli olan Topsakal görevinden istifa etmediği gibi Kılıçdaroğlu dahil hiç kimseden bir açıklama yapılmadığı hayli düşündürücü.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA