SON DAKİKA

Haberertesi

İMAMOĞLU KUTLAMALARI KABUL ETTİ

İMAMOĞLU KUTLAMALARI KABUL ETTİ
Bu haber 02 Nisan 2014 - 12:27 'de eklendi ve 580 views kez görüntülendi.

“BEYLİKDÜZÜ’NDE YAŞAYAN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”
Pazar günü yapılan Yerel Seçimler’de yüzde 51,8 oy oranıyla Beylikdüzü Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, parti binasında kendisini tebrik etmek isteyen vatandaşlarla bir arayan gelerek kutlamaları kabul etti. İmamoğlu, “Ben Beylikdüzü’nde herkesin belediye başkanı olacağım sadece yüzde 51’in değil” dedi.
CP İLÇE MERKEZİNDE COŞKULU KUTLAMA
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’nda kendisini kutlamak için gelen vatandaşlarla bir araya geldi. Parti binasında yoğun sevgi gösterisi ve alkışlarla karşılanan Ekrem İmamoğlu, üzerinde kendisinin ve Beylikdüzü’nün fotoğraflarının yer aldığı kutlama pastalarını keserek, “Pastamız gibi Beylikdüzü için güzel olan her şeyi Beylikdüzülülerle paylaşacağız. Bana yardımcı olun hayallerimizi yaşatalım” diye konuştu.
EKREM İMAMOĞLU: “KOŞUYA YENİDEN BAŞLADIK”
Beylikdüzü için güzel şeyleri hayal ettiklerini söyleyen İmamoğlu, “Bu milletin kendini güvenildiğini hissettiği anda başaramayacağı iş yoktur. Bu durum bizlerin eseridir. Benim siyasi mücadelemde koşuya yeniden başladık. Binlerce kişi bana görevi al dedi. Ne mutlu ki sevgi, saygı biriktirdik. Güzel bir ortam yarattık” şeklinde konuştu.
“İstanbul’un tüm güzelikleri Beylikdüzü’nde olacak”
Beylikdüzü’nde yaşayan herkesin belediye başkanı olacağını söyleyen İmamoğlu, “İstanbul’un tüm güzellikleri en iyi şekilde Beylikdüzü’nde olmalı. Herkese eşit mesafede olacağız. Ruhumu her gün terbiye edeceğim. Sizlere insanlar misyonlar yükler. Yarın bir yere çıkacaksam yine sizinle çıkmak istiyorum. En boş anım sokakta tespit yaparken olacak. Bu ilçede sizlerin sayesinde aç olmayacak. Evinde aşı, giysisi olmayan hiçbir aile kalmayacak. Bunları yaparken gösteri yapmayacağız. Ne bir fotoğraf karesi ne de bir video görüntüsü olacak. Hiçbir zaman kendimi yükseklerde görmeyeceğim” mesajını verdi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA