SON DAKİKA

Haberertesi

İKSİR RESORT TOWN’DA TATİL ZAMANI

İKSİR RESORT TOWN’DA TATİL ZAMANI
Bu haber 03 Ekim 2014 - 11:59 'de eklendi ve 1.309 views kez görüntülendi.

Sait TEMUR / Gezi Notları
KASTAMONU’NUN DADAY İLÇESİNDE BİR YAŞAM MERKEZİ
“Güneşin doğuşunu, batışını mevsimlerin bahardan yaza, yazdan sonbahara, sonbahardan kışa ve tekrar bahara rengarenk geçişini izlemek ve yaşamak için”
İKSİR RESORT TOWN’DA EKİM AYI BİR BAŞKA
Siz de sonbahar kendini iyice hissettirmeden ilk fırsatta tatile çıkıp üzerinizdeki yorgunluğu atmak isteyenlerden misiniz? Öyleyse Kastamonu’nun Daday yöresinde yer alan, doğanın koynunda sakladığı İksir Resort Town’da mutlu bir tatil geçirmenizin şimdi tam zamanı!
BEŞ GÜN KONAKLAYANLAR DÖRT GÜNLÜK ÖDEME YAPACAK
29 ekim hafta sonunda avantajlı konaklama imkanlarımızdan yararlanmak için tatilinizi hafta sonuyla birleştirerek Kasım ayını İksir Resort Town’da karşılayın, 4. gününüzde (1 Kasım 2014) %50 indirimle misafirimiz olun. Tatil planını daha önceki tarihlerde gerçekleştirmek isteyenler için de İksir Resort Town’un geri çevirilmeyecek ir teklifi var! Tatiline hafta sonu başlamayı tercih edecek misafirlerimiz 24 Ekim 2014’te İksir’e gelip 5 gün boyunca sürecek tatillerinde 4 günlük ödeme yapacak ve son gün (28 Ekim 2014) ücretsiz olarak konaklayacaklar.
TATİLDEN DAHA FAZLASI
Doğayla baş başa kalacağınız, çok sayıda ve farklı etkinliklerle dolu, eğlenceli bir tatil geçirmeniz için aradığınız her şeyi İksir Resort Town’da bulacaksınız. Binicilik eğitimleri, atlı safariler, yeşil doğayla bütünleşeceğiniz bisiklet turları, takım ruhunu yakalayacağınız açık hava sporları, dinginlik arayanlar için Ballıdağ ve çevresinde düzenlenen mantar toplama turları, keyifli zaman geçireceğiniz ATV turları ve sayısız aktivite sayesinde sevdiklerinizle birlikte doğayla baş başa bir ortamda ve evinizi aratmayacak konforda, en kısa zamanda tekrarlamak isteyeceğiniz dört dörtlük bir tatil için İksir Resort Town misafirlerini en iyi şekilde ağırlamaya hazır!
KASTAMONU’DA MANTAR ŞENLİĞİ
Kimilerine göre bir tutkudur Mantar bilimi! Mikoloji bir diğer adıyla mantarbilim; Mantarlar alemini, genetiklerini, özelliklerini ve tüm kullanım alanlarını inceleyen bir bilim dalıdır. Çok çeşitli ve özel mantar türleri vardır. Bazı mantarlar zehirlidir bazıları ise çok lezzetlidir. Mantar dünyasını keşfetmek ve lezzetlerini doyasıya tatmak istiyorsanız sizlere çok güzel bir teklifimiz var. Doğada yetişen, yenilebilir mantarları bizlerle beraber toplamak isterseniz sizleri Kastamonu Mantar Şenliğine bekleriz. Heyecanla topladığınız mantarları akşam yapılacak lezzet şöleninde tatma fırsatı bulabileceksiniz. Kastamonu mantar türleri bakımından oldukça zengindir. Bu zenginliği sofralara taşıyıp mantar çeşitleri ile hazırlanan lezzetleri yiyebileceksiniz. Resort Town’a şimdiden rezervasyonunuzu yaptırmayı unutmayın.
İKSİR FARKIYLA KASTAMONUNUN DOĞAL LEZZETLERİ SİZİ BEKLİYOR
Doğa ile iç içe yaşamak kadar, sağlıklı ve doğal beslenmenin de önemli olduğunu biliyoruz. Bu nedenle sizin için en doğal haliyle toplanan ürünlerden sevdiğiniz lezzetleri üretmek için şimdiden çalışmalara başladık. Oksijen deposu Daday yöresinden topladığımız ürünleri ve dağ kekikleriyle beslenmiş hayvanlarımızın sütleriyle yapılan tereyağları ile peynirleri özenle ve tamamen sağlıklı koşullarda işleyip ambalajlıyoruz. Marmelat, pekmez, reçel, şurup, sirke ve daha pek çok mamul elde ederken Kızılcık tarhanası, yöreye özgü Kanlıca mantarından yapılan turşular, İksir Hanım Çiftliği’nde yetişen kahvaltılık ürünler ile sebze ve meyvelerle her damak tadının aradığını bulabileceği zengin bir doğal ürün seçeneği sunuyoruz. Ne yediğiniz bizim için önemlidir. Sizin için de öyleyse, sadece yurt içi değil yurt dışından da yoğun ilgi gören www.kastamonudogalurunler.com internet sitesi üzerinden dilediğiniz ürünler için sipariş vermenizin ve şehir hayatında arayıp da bulamayacağınız özellikte sağlıklı ve doğal tatlarla tanışmanızın vakti gelmiş demektir.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA