SON DAKİKA

Haberertesi

HASAN AKGÜN’ÜN BALKON KONUŞMASI

HASAN AKGÜN’ÜN BALKON KONUŞMASI
Bu haber 31 Mart 2014 - 16:49 'de eklendi ve 606 views kez görüntülendi.

AKGÜN, SEÇİM SONUCUNU ALIR ALMAZ BÜYÜKÇEKMECELİLERE TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPTI
Yerel yöneticilikte 5’inci dönem
CHP Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Akgün AKP’ye 4 bin oy fark atarak 5. Kez belediye başkanı seçildi.
MİLLETVEKİLLERİ SÜLEYMAN ÇELEBİ VE FERİT MEVLÜT ASLANOĞLU İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPTI
Akgün, oy kullanma işleminin bitmesiyle CHP İstanbul milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Süleyman Çelebi ile birlikte Atirus İş Merkezi’ndeki çalışma ofisine geldi. Büyükçekmece’deki ve Türkiye’deki yerel seçimleri çalışma arkadaşları birlikte takip eden Akgün, saat 23.30 sıralarında Adliye Binası’ndaki Büyükçekmece İlçe Seçim Kuruluna gitti.
BU DA HASAN AKGÜN’ÜN BALKON KONUŞMASI
Sandıkların açılmasıyla farklı bir şekilde öne geçen Hasan Akgün, sabaha karşı zafer kutlaması için kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Merkez Seçim Bürosu’nda CHP İstanbul Milletvekilleri Ferit Mevlüt Aslanoğlu ce Süleyman Çelebi ile seçim otobüsünün üzerinden Büyükçekmecelileri selamladı. Akgün’e eşi ve çocukları da eşlik ettiler.
Akgün, konuşmasında yapılan hizmetlerin karşılığı olarak halkın teveccühünü kazandığını söyledi. Akgün, 5 yıl daha Büyükçekmece’ye hizmet edebilecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
HİZMET ÇITASINI DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ
Akgün konuşmasının devamında, “Beklediğimiz oya yakın bir oy aldık. Büyükçekmece ailem büyüklüğünü gösterdi. Sandıktan çıkan neyse başımızın üstünde yeri var. Yeter ki, vatandaş hizmeti alsın. Biz hizmet eriyiz hizmet etmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkesten hakkını helal etmesini istiyorum. Bu dava burada bitmedi. Atatürk’ün kurduğu demokrasiyi yeniden rayına oturtmak için elimizden geleni yapacağız. Bizim görevimiz bundan sonra da Büyükçekmecelilerin mutluluğuna mutluluk katmak. Avrupa dokusunu bu kente monte etmek bizim görevimizdir. Her şeye rağmen çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz. Bizlerle uğraşmaya devam edecekler ama biz buna rağmen çıtayı yükseltmeye devam edeceğiz. Büyük bir davaydı, beraber zafere uzandık. Bu zafer Büyükçekmece halkının zaferidir. Kazamız mübarek olsun.”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA