SON DAKİKA

Haberertesi

HASAN AKGÜN TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

HASAN AKGÜN TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ
Bu haber 25 Haziran 2015 - 13:33 'de eklendi ve 786 views kez görüntülendi.

BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ VE AKÇANSA ORTAK İFTAR İKRAMI DEVAM EDİYOR
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, iftar çadırı sponsoru AKÇANSA’ya teşekkür plaketi verdi.
İFTAR SOFRASINDA BULUŞTULAR
image
Büyükçekmece Belediyesi ile AKÇANSA’nın birlikte organize ettiği iftar çadırı Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, AKÇANSA Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gürdal ve AKÇANSA Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu başta olmak üzere AKÇANSA üst düzey yönetimi ve bayilerini ağırladı.
Fasıl eşliğinde keyifli iftar
Büyükçekmece Mimar Sinan Sahili’nde Ramazan ayı boyunca günde 1.500 kişiye iftar açma imkanı veren iftar sofrası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece’de belediyenin gerçekleştirdiği tüm sosyal ve kültürel etkinliklere katkı sağlayan AKÇANSA’nın Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gürdal’a bir plaket verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programı fasıl müziği eşliğinde keyifli saatlere dönüştü.
BAŞKAN AKGÜN: “PAYLAŞMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİ”
image
Büyükçekmece belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, iftar öncesi yaptığı konuşmada, AKÇANSA’nın Büyükçekmece’ye eğitim, kültür, sanat ve altyapı alanlarında önemli katkılar sunduğunu belirterek; “Sabancı ailesinin bugün burada bulunan önemli yöneticileri ile birlikte, Büyükçekmece’nin sosyal hayatına önemli bir hizmeti daha gerçekleştiriyoruz. Bu mübarek Ramazan ayında da paylaşmanın en güzel örneklerinden birinin sergilendiği, komşuların bir araya geldiği, mahallelerimizin bir araya geldiği, Mimarsinan halkının 29 Ramazan günü boyunca bir araya geleceği bu tesisi sevgili AKÇANSA ailesi kurdu. Ramazan’ın, paylaşmanın güzelliklerini birbirini tanımayan dostlarımızın aynı masada iftar yapmalarını, yiyeceklerini ve içeceklerini paylaşmalarını ve ortaya çıkan bu çok mutlu tabloyu hep birlikte mutlulukla izliyoruz” dedi.
AKÇANSA YÖNETİCİLERİ DE AKGÜN’E TEŞEKKÜR ETTİLER
AKÇANSA Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gürdal, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün gayretleri ve bölgeye sağladığı hizmetlere destek olmaktan büyük onur duyduğunu belirterek şöyle konuştu: “Bizler için çok anlamlı, çok değerli bir organizasyon. Sizlerle birlikte içinde bulunmaktan duyduğumuz bu memnuniyeti paylaşmak istiyorum. Bize bu fırsatı sağlayan Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ediyoruz.”
İFTAR ÇADIRI RAMAZAN AYI SÜRESİNCE VATANDAŞLARI AĞIRLAYACAK
AKÇANSA Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu ise iftar sofrası ile Büyükçekmece bölgesinde yaşayan herkese ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, “Geleneksel iftar yemeklerimizden bir tanesinde daha siz Büyükçekmeceli komşularımızla birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Bu imkanı bize veren Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Akçansa tarafından Büyükçekmece Belediyesi ile birlikte düzenlenen İftar Sofrası Ramazan ayı boyunca devam edecek.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA