SON DAKİKA

Haberertesi

HASAN AKGÜN DE İSLAMKÖYDEYDİ

HASAN AKGÜN DE İSLAMKÖYDEYDİ
Bu haber 21 Haziran 2015 - 16:04 'de eklendi ve 777 views kez görüntülendi.

AKGÜN 9. CUMHURBAŞKANINA SON GÖREVİNİ YAPTI
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in İslamköy’deki cenaze törenine katıldı.
BAŞKAN AKGÜN’E “OKULCU HASAN” DEMİŞTİ
image
Her dönem çok yakın ilişki içinde olduğu ve yaptırdığı okullar nedeniyle kendisine “Okulcu Hasan” lakabını takan Süleyman Demirel’i son yolculuğunda yalnız bırakmayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, acısının çok büyük ve tarifsiz olduğunu belirterek, “Türkiye çok önemli bir devlet adamını kaybetti” ifadesini kullandı.
AKGÜN: “DEMİREL, BÜYÜKÇEKMECE’DEKİ EĞİTİM YATIRIMLARINI YAKINDAN İZLERDİ”
Demirel’in siyasi büyüğü olduğunu ve her zaman kendisine kolaylıkla ulaşabildiğini belirten Başkan Akgün şu açıklamayı yaptı; “Benim eğitim ve okul konusundaki hassasiyetimi çok iyi bilirdi. Onun için bana “Okulcu Hasan” lakabını takmıştı. Kendisine ne zaman telefon açsam yada bir yerde karşılaşsak hep bana “Okulcu Hasan” diye hitap ederdi. Türkiye’nin başı sağolsun. Kendisine Allah’tan diliyorum, mekanı cennet olsun.”
DEMİREL’İN ÇOCUKLUK ARKADAŞI İLE SOHBET ETTİ
image
Başkan Akgün, cenaze töreninde eski belediye başkanı arkadaşları Ali Aygören (Denizli) ve Tekin Bayram (Yalvaç) ile bir araya geldi. Cenaze töreni sonrasında Demirel ailesinin yakınlarına taziyelerini ileten Başkan Akgün, İslamköy’de Demirel’in çocukluk ve sınıf arkadaşı olan Ali Karayürek ve eşi Şükriye Karayürek’i evlerinde ziyaret etti. Ali Karayürek, Başkan Akgün ve beraberindeki heyete Süleyman Demirel ile birlikte geçirdiği çocukluk ve okul yıllarını anlattı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyaret sonrasında Başkan Akgün, Ali ve Şükriye Karayürek’in ellerinden öperek sağlıklı bir ömür geçirmelerini diledi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA