SON DAKİKA

Haberertesi

HANDAN TOPRAK MAKAMINDA

HANDAN TOPRAK MAKAMINDA
Bu haber 02 Nisan 2014 - 13:49 'de eklendi ve 819 views kez görüntülendi.

AVCILAR BELEDİYE BAŞKANI Dr. HANDAN TOPRAK GÖREVİ DEVRALDI
İstanbul’un tek kadın başkanı koltuğuna oturdu
İstanbul’un ilk kadın belediye başkanı Dr. Handan Toprak mazbatasını aldıktan sonra dün Kalabalık partili topluluğu ile Avcılar Belediyesine gelerek Mustafa Değirmencinden görevi devraldı.
ESKİ BAŞKAN DEĞİRMENCİ BAŞARILAR DİLEDİ
Avcılar eski Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci devir teslim sırasında yaptığı konuşmada , “15 yıldır CHP’li bir belediyede başkanlık yapıyorum. Onurumla görev yaptım. Bu görevi onurumla CHP’li bir belediye başkana teslim ediyorum. Allah sana da aynı onuru nasip etsin” dedi. Değirmenci Avcılar Belediyesinin mührünü verirken de, “Ben bu mührü aldıktan sonra rozetimi çıkardım herkesin belediye başkanı oldum. Bu koltuk çok dikenlidir. Sizi bekleyen zor görevler var. Altından rahatlıkla kalkacağınıza inanıyorum. Başarılar diliyorum” dedi.
TOPRAK, HERKESİN BAŞKANI OLACAĞININ SÖZÜNÜ VERDİ
İstanbul’un ilk kadın belediye başkanı Dr. Handan Toprak Mustafa Değirmenci’nin elinden mührü aldıktan sonra yaptığı ilk açıklamada, “Sayın başkanımıza geçmiş hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Avcılara büyük emeği vardır. Ben de Avcılarda herkesin başkanı olacağım. Görevimizin zorluğunu biliyoruz. CHP’nin geleneği olan halkçı başkan olacağımıza buradan söz veriyorum. Ben de başkanımız gibi sırası geldiğinde inşallah bu görevi CHP’li bir başkan adayına devretmekten onur duyacağım.” dedi.
VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTACAĞIZ
Avcıların çiçeği burnunda Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak makamında ilk tebrikleri kabul etti. Avcılar halkına kendilerine duydukları güven için teşekkür eden Toprak, “Avcılarlılara seçim çalışmalarımız döneminde verdiğimiz tüm sözleri tutacağız. Avcıları halkla birlikte yöneteceğiz. İnsanca yaşam koşulları ne gerektiriyorsa bunların hepsini yapacağız. Avcıları kendini geliştiren, güzelleştiren ve zenginleştiren bir kent yapacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA