SON DAKİKA

Haberertesi

GÜMRÜKÇÜ’DEN LİDERLERE ZİYARET

GÜMRÜKÇÜ’DEN LİDERLERE ZİYARET
Bu haber 19 Ağustos 2020 - 19:56 'de eklendi ve 45 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
KILIÇDAROĞLU’NA KUTLAMA AKŞENER’E TEŞEKKÜR

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü Başkent Ankara’da önemli ziyaretler yaptı.
İLK ZİYARET CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU’NA

Gümrükçü, Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret ederek 37. olağan kurultayda yeniden genel başkan seçildiği için kutladı. Gümrükçü, ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu’na Çiğli’deki çalışmalar hakkında da kapsamlı bilgi verdi.
GÜMRÜKÇÜ İYİ PARTİ GENEL MERKEZİNDE

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü daha sonra İYİ Parti genel merkezinde İYİ Parti Lideri Meral Akşener’i ziyaret ederek Millet İttifakına destekleri için teşekkür etti. Gümrükçü, “Millet İttifakı’nın bileşenlerinden İYİ Parti’nin kıymetli Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i makamında ziyaret ederek çalışmalarımız ile ilgili bilgi verdim. Yerel seçimlerde verdikleri destek için teşekkür ettim.” dedi.
AKŞENER HEDİYE VERDİ
Gümrükçü’yü makamında kabul eden Akşener, Gümrükçü’ye porselen hediye ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
İYİ PARTİ’Nİ̇N RESMİ HESABINDAN TEŞEKKÜR

İYİ PARTİ Sosyal medya hesabından yapılan açıklama da şu ifadelere yer verildi. “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Çiğli Belediye Başkanımız Sayın Utku Gümrükçü’yü Genel Merkezimizde kabul etti. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA