SON DAKİKA

Haberertesi

GAZİANTEP LEZZETLERİ DEVAM EDİYOR

GAZİANTEP LEZZETLERİ DEVAM EDİYOR
Bu haber 31 Ağustos 2015 - 8:12 'de eklendi ve 496 views kez görüntülendi.

BAKIRKÖY’DE DÜZENLENEN GAZİANTEP KÜLTÜR VE YİYECEK ŞENLİĞİ 3 GÜN UZATILDI
Bakırköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde E-5 Yan Yol İncirli Mevkii’nde bulunan Bakırköy Belediyesi Botanik Parkı’nda düzenlenen 2. Gaziantep Kültür ve Yiyecek Şenliği, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun kararıyla 3 gün uzatıldı.
BAŞKAN KERİMOĞLU, ESNAFIN TALEBİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ
İstanbul Gaziantepliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyonu işbirliği gerçekleşen şenliği , İstanbul Gaziantepliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Metin Kara ile gezen Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ; esnaftan gelen talep üzerine şenliği 3 gün daha uzattıklarını ve şenliğin 2 Eylül-Çarşamba akşamı son bulacağını söyledi.
NELER SUNULUYOR
Gaziantep Kültür ve Yiyecek Şenliği’nde ; Gaziantep’e özel tatlılar, turşular, salçalar, bakliyat ürünleri, dut şırası, peynir çeşitleri, taze Antep fıstıkları gibi doğal, katkısız ürünler tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca Şenlikte, yemeniler, bakır ürünler, el oymacılığı ürünlerinin de satışı yapılıyor.
KERİMOĞLU İSTANBULLULARI DAVET ETTİ
Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Gaziantep’ten gelen esnafın talebi üzerine Gaziantep Kültür ve Yiyecek Şenliği’nin Çarşamba akşamına kadar uzatıldığı ifade ederek, ”Bütün İstanbulluları Gaziantep yöresine ait ürünlerin tadına bakmaya çağırıyorum” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA