SON DAKİKA

Haberertesi

FETHİYE’DE MUHTEŞEM YÜRÜYÜŞ

FETHİYE’DE MUHTEŞEM YÜRÜYÜŞ
Bu haber 07 Temmuz 2019 - 11:18 'de eklendi ve 74 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde,
16. Göcek, Gürsu ve Pırnaz Yayla Yürüyüşüne katılım yoğun oldu.

BİRLİKTE YÜRÜDÜLER
Kortej yürüyüşüne Muğla Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Muğla eski Milletvekili Nurettin Demir, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, protokol üyeleri, Yörük Dernekleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

TURİSTLERİN İLGİSİ DİKKAT ÇEKTİ
“Batı Torosların en büyük yayla göçü”
olarak bilinen 16. Göcek, Gürsu ve Pırnaz Yayla Yürüyüşü, Göcek Kültür Merkezi önündeki kortej yürüyüşüyle başladı. Göcek sokaklarında turistlerin ilgiyle izlediği kortej yürüyüşüne Fethiye Belediye Bandosu’nun marşları ve Yörüklerin muhteşem oyunları damga vurdu.
 
BAŞKAN KARACA: “FETHİYE KÜLTÜRÜYLE TANINACAK”

Göcek Meydanı’nı dolduran halka seslenen Başkan Karaca, “Biz gerçekten özümüze yönelik bu tür etkinliklerin sadece Göcek’te değil, ülkemizin birçok şehrinde yaygınlaştırılmasından yanayız. Fethiye’nin her kesiminde kültürel etkinliklere önem veriyor ve Fethiye’mizi kültür ve sanatın başkenti yapacağımızı planlıyoruz. Böylelikle Fethiye sadece Deniz, güneş ve doğası ile değil kültürü ile tanınan bir kent olacak. İki buçuk ay boyunca FBKM’de ve mahallelerimizde birçok etkinlik düzenliyoruz. Bütün etkinliklere bütçemiz yettiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ben bu bölgede hizmet etmekte kararlıyım. Sizlerle birlikte bize sunmuş olduğumuz projeleri hep beraber hayata geçirmek istiyorum. Sizler var olduğunuz sürece bizler de varız. Muğla Büyükşehir ve Ankara ile iyi ilişkiler içerisinde güzel hizmetler yapacağız. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
ETKİNLİKLER KONSERLE SONA ERDİ

Muğla eski Milletvekili Nurettin Demir ise, Fethiye Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne, desteklerinden dolayı teşekkür ederek, tüm vatandaşların yürüyüşe katılmasını rica etti. Konser alanına gelen ünlü sanatçı Sümer Özgü ise, böylesine önemli bir etkinlikle ilgili belgesel çekimi için burada olduğunu kaydetti. Konuşmaların ardından sanatçı Ali Tunç, muhteşem performansı ile Göcek halkını coşturdu.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA