SON DAKİKA

Haberertesi

EYT’LİLER HAKLARI İÇİN MEYDANLARDA

EYT’LİLER HAKLARI İÇİN MEYDANLARDA
Bu haber 26 Mayıs 2019 - 19:35 'de eklendi ve 262 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
YÜZ BİNLERCE EYT’Lİ: “ELİMİZDEN ALINAN HAKLARIMIZI İSTİYORUZ”
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) bugün İstanbul Yenikapı’da düzenledikleri mitinge yoğun katılım oldu.
MAĞDURLAR MEYDANLARDA

EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Yenikapı’da düzenlediği mitinge EYT mağdurları İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından gelerek tek ses oldular.
CHP VE DİSK’TEN DAYANIŞMA

Emeklilikte Yaşa Takılanların Mitingine DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu, İzmir Milletvekili Kani Beko, CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu, DİSK’e bağlı sendikaların yanı sıra çok sayıda CHP milletvekili ve CHP’li belediye başkanı katıldı.
ÖZÜPAK: “İNSANCA YAŞAM SÜRECEK BİR MAAŞ İSTİYORUZ”

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Gönül Boran Özüpak, her seçim döneminde siyasi partilerin EYT mağdurlarının sorunlarına seçim beyannamelerinde yer verdiklerini ifade ederek “Biz kazanılmış haklarımızı istiyoruz. Aylık bağlanma oranlarının, bizlere hem yaş hem maaş mağduriyetini getirdiğini söylemek istiyoruz. Aylık bağlanma oranları da yine yaş mağduriyeti kadar bizim ve geleceğimiz olan çocuklarımızın, sosyal güvencesine güvenle bakamayacak bir yasanın getirdiği mağduriyetlerin mücadelesini veriyoruz. Yaş ve maaş mağduriyeti yaşatan kanunların 1999 öncesi girişlerde taleplerimiz şartlarımız neyse bu şartlarda emekli olmak istiyoruz. Emekli olurken de insanca yaşam sürecek bir maaş istiyoruz.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA