SON DAKİKA

Haberertesi

EMİN ÇÖLAŞAN VE NECATİ DOĞRU DA FETÖCÜYMÜŞ!

EMİN ÇÖLAŞAN VE NECATİ DOĞRU DA FETÖCÜYMÜŞ!
Bu haber 11 Aralık 2018 - 8:06 'de eklendi ve 256 views kez görüntülendi.

“YOK ARTIK” DEDİRTEN DAVA
Sözcü gazetesinin yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru ile gazetenin genel yayın yönetmeni Metin Yılmaz, İnternet Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Çetin ile internet haber koordinatörü Yücel Arı hakkında “FETÖ silahlı terör örgütü içindeki hiyerarşik yapıya dahil olmamakla birlikte örgüte bilerek yardım etme” suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
253D2157-36B5-4C5D-9C40-9EFC09465D7B
NECATİ DOĞRU; “YAZDIKLARIMIN ARKASINDAYIM”
İddianameyi değerlendiren Sözcü gazetesi yazarı Necati Doğru “Hem geçmişte hem bugün hem de yarın FETÖ türü örgütlerinden yanında yakınında olacak bir kalem değilim. İktidar ağzıyla konuşmayan ve yazmayanlara böyle bir damga vuruluyor. Bu çamur bize yapışmaz. Yazdıklarımın arkasındayım” dedi.
44 yıldır gazetecilik ve yazarlık yaptığını ifade eden Necati Doğru, “Yazarlık geçmişimde cemaatin yanında yakınında olmak bir yana karşısında duran yazılarım var. Meslek hayatım boyunca çok sayıda dava açıldı, böyle bir iddiayla ilk kez karşılaşıyorum. Yakışmayan, yapışmayan bir suçlama. Benim ne yazarlık geçmişimde ne de bugün yazılarımda herhangi bir siyasi gazetecilik yoktur. Siyasetçi gazetecilik yaparak Türkiye’yi yönetme merakı bende olmadı. Sadece gerçekleri okura anlatmak için yazdım. Yazdıklarımın arkasındayım”
değerlendirmesini yaptı.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA