SON DAKİKA

Haberertesi

EMEKLİLER ÜÇ FİDANI UNUTMUYOR

EMEKLİLER ÜÇ FİDANI UNUTMUYOR
Bu haber 05 Mayıs 2021 - 19:25 'de eklendi ve 31 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
EMEKLİ-SEN GENEL BAŞKANI YAVUZ’DAN DUYGUSAL ANMA

DİSK’e bağlı Emekliler Sendikası (Emekli-Sen) genel başkanı Cengiz Yavuz, 49 yıl önce 6 Mayıs’ta idam edilen Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan için duygusal bir yazı kaleme aldı.

Cengiz Yavuz, sosyal medya hesabında paylaştığı yazısında “onlar, milyonlarca emeklinin sıkılı yumruklarında yaşamaya devam ediyor” dedi.

İŞTE O YAZI:
6 Mayıs’ın acısı tazedir; bayrak bizimle güvendedir!
Deniz, Yusuf ve Hüseyin özgür ve eşit bir Türkiye için yaşamlarını korkusuzca feda ettiler. Onlar Türkiye’de devrim mücadelesinin korkusuz birer yoldaşı olarak kalbimize gömüldüler; hiç bir zaman silinmeyecek bir iz olarak hafızamıza kazındılar.

Türkiye’de hak ve eşitlik mücadelesi, sınıfsız ve sömürüsüz bir dünya kavgası Üç Fidan’ın ölümsüzlüğüyle hep genç kaldı ve genç kalmaya drvam edecek.
Onları ve mücadelelerini yok etmek, hafızamızdan ve mücadelemizden silmek isteyenler tarihin çöplüğüne gittiler; ama Deniz de Yusuf da Hüseyin de milyonlarca emekçinin ve emeklinin sıkılı yumruklarında yaşamaya devam ediyor.

Biz her ayağa kalktığımızda bizim emeğimize asalak gibi yapışan patronlara, ülkemizi içeriden ve dışarıdan emperyalizme körü körüne bağlayan uşaklara karşı yumruğumuza güç olmaya devam ediyorlar.

İyi ki vardınız, hep var olacaksınız!
Deniz Yusuf Hüseyin
Var olun çocuklar!
Yaşasın sınıfsız ve sömürüsüz dünya mücadelemiz!
Yaşasın tam bağımsız Türkiye hayalimiz!
Yaşasın emekli ve emekçi mücadelemiz!

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA