SON DAKİKA

Haberertesi

EMEKLİ-SEN ÜYELERİNDEN ALİAĞA DAYANIŞMASI

EMEKLİ-SEN ÜYELERİNDEN ALİAĞA DAYANIŞMASI
Bu haber 12 Temmuz 2019 - 10:04 'de eklendi ve 248 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
ALİAĞA BELEDİYESİNN İŞTEN ATTIĞI İŞÇİLERİ ZİYARET ETTİLER

DİSK’e bağlı Emekliler Sendikası’nın (EMEKLİ-SEN) İzmir Şube Başkanları, Şube temsilcileri ve üyeleri Sendikanın MYK Üyesi Ercan Çınarlı’nın ve Ege Bölge Temsilci yardımcısı Şadiye Sual’in başkanlığında oluşan heyet Aliğa Belediyesinin işten attığı emekçileri ziyaret ederek destek verdiler.
EMEKLİ-SEN ALİAĞA ŞUBESİNDE BULUŞMA

Heyet önce Emekli-Sen Aliağa şubesinde bir araya geldi.
ADD Aliağa Şube Başkanı ve üyelerinin de katıldığı buluşmada Emekli-Sen Aliağa Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe Aliağa Belediyesinin işten çıkardığı işçilerle ilgili bilgi verdi.
ERCAN ÇINARLI: “MAZLUMLAR AYAĞA KALKMALI”

Emekli-Sen heyeti daha sonra Aliağa Cumhuriyet meydanında bulunan direniş çadırında 55 gündür nöbet tutan emekçileri ziyaret etti.
Heyet adına bir konuşma yapan Emekli-Sen MYK üyesi Ercan Çınarlı, “bugün burada Aliağa belediyesinin MHP’li başkanı tarafından mağdur edilen emekçi arkadaşlarımız ile dayanışma için bulunuyoruz. Emekçiler ve emekliler her dönemde baskıcı ve faşist idarecilerin hedefi olmuştur. Aliağa belediyesinin işlerine son verdiği yüzlerce emekçimiz yalnız değildir. Mazlumlar ayağa kalkmadıkça zalimler diz çökmez. Bunun son örneğini 31 Mart seçimlerinde ve 23 Haziran’da yenilenen İstanbul seçimlerinde gördük. İktidarın yüzde beş zam ile adeta cezalandırdığı emekliler olarak nerede bir hak arayışı varsa orada olacağız. Emekçilerin ve emeklilerin insan onuruna yakışan yaşam standardını elerde edinceye kadar da birlikte mücadeleye devam edeceğiz.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA