SON DAKİKA

Haberertesi

EMEKLİ-SEN DEPREMZEDELERİN YANINDA

EMEKLİ-SEN DEPREMZEDELERİN YANINDA
Bu haber 20 Şubat 2023 - 9:44 'de eklendi ve 65 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
DAYANIŞMAYI EN İYİ EMEKLİLER BİLİR
DİSK’e bağlı Emekliler Sendikası (Emekli-Sen) dayanışma bayrağını bu sefer depremzedeler için yükseltti.

YARDIMLARI GENEL SEKRETER FİKRİ KALENDER TESLİM ETTİ
6 Şubat’ta Kahramanmaraş ve 10 ili vuran 7.6 ve 7.7’lik iki deprem sonrası başlatılan yardım seferberliğine DİSK Emekli-Sen de katıldı.

Emekli-Sen genel merkezi ve şubelerin topladıkları yardım malzemelerini DİSK Emekli-Sen genel sekreteri Fikri Kalender ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaştırdı.

HAKAN İLTER BİLGİ VERDİ
DİSK Emekli-Sen MYK Üyesi Hakan İlter konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Depremin vurduğu bölge insanları ile iktidarın tüm engellemelerine karşın dayanışmayı büyütüyoruz. Yanlarındayız, yanlarında olmaya devam edeceğiz.

Cumhuriyet tarihi boyunca en fazla can kaybının yaşandığı 6 Şubat Depremleri, iktidar ve sermaye tarafından insan hayatının ne kadar değersiz görüldüğünü büyük bir yıkımla göstermiştir. Bu yıkım, insanlık tarihinde de kapanması mümkün olmayan kara bir sayfa olarak anılacaktır.

Büyük bir yıkım karşısında ülkeyi yönetenler ise sorumluluk üstlenmemiş; sorumsuzluğun bedelini ödeyen halkı “şimdilik deftere yazmakla yetindiğini” söyleyerek gözdağı vermeye cüret etmiştir. Tüm bunlara karşın duyarlı kesimler büyük bir toplumsal dayanışmayı örgütlemiştir. Sendikamız Emekli-Sen de bu dayanışmada yerini almış ve her alanda yardımlaşmaya devam edecektir.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA