SON DAKİKA

Haberertesi
Sait Temur

Dün neler oldu? 3

Dün neler oldu? 3
Bu haber 21 Eylül 2015 - 8:57 'de eklendi ve 367 views kez görüntülendi.

TERÖRE HAYIR MİTİNGİNDE AKP PROPAGANDASI
Davutoğlu ve Erdoğan “teröre hayır’dan seçim mitingi çıkardı”
Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul Yenikapı’da gerçekleştirilen ‘Teröre Karşı Tek Ses’ mitinginde “1 Kasım’da çok çalışacaksınız, bunları baraj altında bırakacaksınız” diyerek seçim mesajı verdi. “Her sorunumuzu demokratik siyasetle çözebiliriz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan da, 1 Kasım seçimine yönelik mesajlar verdi. Erdoğan, ‘1 Kasım’da Meclis’e 550 tane yerli, milli milletvekili gönderin’ dedi.
– Bu mitingde gösterdi ki, iktidarın terör diye bir derdi yok. Mitingdeki konuşmalarda terörün nedenleri ve nasıl önleneceğine dair bir ifadenin olmaması da bunun kanıtı.
***
ATATÜRK ANITINI YERİNE ÇAY BARDAĞI…
Rize’de Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışması kapsamında hazırlanan proje çiziminde, Atatürk heykeli yerine çay bardağı figürünün yer alması tepkileri üzerine konuşan Rize belediye başkanı, “İnşaat tamamlandıktan sonra Atatürk heykelinin sabit olarak nereye yerleştirileceği halk oylamasıyla belirlenecek” diyen Belediye Başkanı Reşat Kasap, eleştirilere sert yanıt verdi.
– Belediye başkanı, “Halk oylaması” dediği uygulamayı AKP teşkilatlarında yaparsa şaşırmayın.
***
HANDAN TOPRAK YİNE YETİŞTİ
İstanbul Gazi Mahallesi’nde 50 gün önce arkadaşları ile yolda yürürken bir magandanın silahından çıkan kurşunla kısmi felç olan gazeteci Bülent Çavuş’un oğlu, 17 yaşındaki Ahmet Emre Çavuş’a evinde kullanması için ihtiyaç duyulan solunum cihazı Avcılar Belediyesi tarafından satın alındı.
BAŞKAN, AİLEYİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Meclis üyeleri Handan Kantar ve Özkan Alıntaş ile birlikte, hastaneye giderek solunum cihazını teslim ederken baba Bülent Çavuş ve anne Zeynep Çavuş’a ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Ahmet Emre Çavuş’un son durumu ile ilgili aileden bilgi alan Başkan Dr. Toprak, “Genç kardeşimizin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz” dedi.
– Siyasetçi ve belediye başkanı olmanın ötesinde “Hekim” kimliğini “Anne şefkati” ile birleştirerek hizmet eden Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak’ı takdir ediyoruz…
***
KOMŞUDA SEÇİM VARDI
Yunanistan’da erken seçimlerden ilk resmi sonuçlar gelmeye başladı. Oyların yüzde 80’inin açıldığı, SYRİZA’nın yüzde 35 oy ile seçimi önde götürdüğü belirtiliyor. Syriza lideri Aleksis Çipras ise, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, “Yunanlar pazar günü ‘savaşçı bir hükümet’ seçecek ve ‘yeni bir reform dönemi’ başlatacak. Yunan halkı, kendi geleceğini kendi belirleyecek” dedi.
– Kurtuluş sol’da, kurtuluş demokraside…
***
AKP’NİN “PARALEL ÇETE” İLE MÜCADELESİ TAM GAZ
Bugün Gazetesi yazarı Gültekin Avcı ile aynı operasyonda gözaltına alınan 6 polis tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme Gazeteci ve eski savcı Gültekin Avcı’nın ve 3 polisin “Silahlı terör örgütü üyesi olmak” Suçlaması ile tutuklanmasına karar verdi.
– 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonları sonrasında araları açılan AKP ile Gülen Cemaati arasındaki hesaplaşma devam ediyor.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA