SON DAKİKA

Haberertesi
Sait Temur

Dün neler oldu? 2

Dün neler oldu? 2
Bu haber 19 Eylül 2015 - 14:14 'de eklendi ve 360 views kez görüntülendi.

PARTİLERİN ADAY LİSTELERİ AÇIKLANDI
7 Haziran seçim sonuçlarını beğenmeyen Cumhurbaşkanı, seçimlerden kısa bir süre sonra yeni bir seçim kararı vermişti. Daha sonra seçim tarihini de belirleyen Cumhurbaşkanı’nın isteği doğrultusunda YSK hemen hazırlıklara başlamış ve seçim takvimini başlatmıştı. Mecliste ikinci büyük çoğunluğa sahip ana muhalefet partisine hükümeti kurma görevinin bile verilmemesi de siyasi tarihimizde bir ilk olarak yerini almış oldu. Yaklaşık 40 gün sonra yapılacak 26. Dönem milletvekili seçimleri için partiler aday listelerini YSK’ya teslim ettiler.
– Önümüzdeki seçimler partilerin bir birleriyle yarışacağı seçimler olmayacaktır. Bu seçimler, Erdoğan ile partilerin yarışacağı seçimlerdir.
***
YANDAŞ MEDYA PARLATTIKÇA PARLATIYOR!
Diğer adıyla havuz medyası AKP listelerini “kurmaylar listesi” “ağabeyler yeniden sahnede” ” işte kadro” gibi manşetlerle duyururken CHP, MHP ve HDP’nin listelerine birinci sayfadan yer vermediler. Ancak CHP ve MHP için “aynı başlıklarla” şu ifadeler yeraldı. “CHP’nin rezidans kraliçesi yeniden aday” “Bahçeli Akşener’in ismini sildi”
– Anlaşılan, AKP medyası bu seçimde de “patron ne derse o” çizgisini daha da yükseltecek.
***
ŞEHİTLERE KURBAN BENZETMESİ!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ev sahipliğinde Gölbaşı Vilayetler Evi’nde düzenlenen şehit çocuklarıyla bayramlaşma programına katıldı. Emine Erdoğan yaptığı konuşmada “Sizler Kurban Bayramı’nı çoktan idrak ettiniz” dedi.
– İyi ki “Allah kurbanlarınızı kabul etsin” dememiş…

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA