SON DAKİKA

Haberertesi

DEVELİ’NİN SAĞLIĞI EMİN ELLERDE!

DEVELİ’NİN SAĞLIĞI EMİN ELLERDE!
Bu haber 18 Temmuz 2021 - 22:08 'de eklendi ve 124 views kez görüntülendi.

HAYIRLI OLSUN KRALİÇE!
Kayseri’nin Develi ilçesinde Dr. Fatma Anteplioğlu yeniden İlçe Sağlık Müdürü olarak görevlendirilirken kurum binası girişine “Çekemeyenler zil taksın” ve “Hayırlı olsun kraliçe” çelenkler bırakıldı.

Kayseri’de sağlık yöneticilerinin hizmet sözleşmeleri yenilenirken, bazı yerlerde görev değişikliği yaşandı. Bu çerçevede Develi İlçe Sağlık müdürlüğünde de Dr. Fatma Anteplioğlu, yeniden ilçe sağlık müdürü olarak görevlendirildi. 
Atamaların ardından müdürlüğün önüne bırakılan çelenk ise gündem oldu. “Çekemeyenler zil taksın” ve “Hayırlı olsun kraliçe” ifadelerinin yazılı olduğu iki çelenk kurum binası önüne konuldu.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SESSİZ KALDI
Konuyla ilgili İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli henüz bir açıklama yapmazken İlçe Sağlık Müdürü Anteplioğlu ise  Facebook hesabından kısa bir açıklama yaptı. Anteplioğlu, “Şahsımla ilgili sosyal medyada paylaşılan kutlama çelengi bilgim haricinde gelişen bir olaydır. Tasvip etmediğim bu talihsiz olay beni son derece üzmüştür. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerini kullandı.
KAYNAK: Cumhuriyet

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA