SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ’NİN MUHTARLARI BAŞKAN’A GİTTİ

ÇİĞLİ’NİN MUHTARLARI BAŞKAN’A GİTTİ
Bu haber 04 Ağustos 2015 - 7:30 'de eklendi ve 417 views kez görüntülendi.

BELEDİYE BAŞKANI HASAN ARSLAN MUHTARLARLA GÖRÜŞTÜ
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan Çiğlili muhtarlarla makamında bir araya geldi. Muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Arslan; sorunların ivedilikle çözülmesi adına çalıştıklarını, başkan yardımcıları ve teknik ekiple beraber sık sık muhtarları ziyaret ettiklerini belirtti.
ARSLAN, MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Muhtarların sorunlarını ve isteklerini dinleyen Başkan Arslan, Çiğli Belediyesi olarak mahallelerdeki hizmetlerin yerine getirilmesinde ve vatandaş memnuniyetinin sağlanması ile memnuniyetin takibinde mahalle muhtarlarına çok büyük görevler düştüğünün önemine vurgu yaptı. Muhtarların sorun ve isteklerini tek tek dinleyen Başkan Arslan, ilgili birimlere yapılması gerekenler konusunda talimatlar verirken, göreve geldiği günden bu yana 16 aylık süre içinde gerçekleştirdiği hizmet ve projeler ile gelecekte yapmayı planladıkları projelere ilişkin bilgi vermeyi de ihmal etmedi.
MUHTARLAR: “ÇİĞLİ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”
Çiğlili muhtarlar Başkan Arslan ile çalışmanın büyük bir keyif olduğunu belirterek, “7/24 başkanımızla beraber Çiğli’ye hizmet etmek için seferberiz. Başkanımız sorunlarımızı, istek ve taleplerimizi dinliyor. Muhtarlar olarak Çiğli’ye en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz” dediler.
HASAN ARSLAN: “HER AN YANINIZDAYIZ”
Halka hizmet etmenin en güzel şeklinin bütün kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürütmek olduğuna, muhtarların da bu sürece katkılarının çok büyük olduğuna değinen Başkan Arslan, “Muhtarlarımızla koordineli çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz. Onların işlerini severek yaptıklarını biliyorum. İzmir Büyükşehir Belediyemizin katkılarıyla mahallelerimizdeki birçok sorunu ivedilikle çözme gayreti içindeyiz. Taleplerinizi iletiyoruz. Sorunlarınızın giderilmesi adına sizlerin de büyük bir çaba içinde olduğunuzu görüyorum. Hatta sizin hareketliliğinizden duydukları memnuniyeti dile getirdikleri zaman ben de çok mutlu oluyorum. Hızır acil servis gibi her zaman yanınızdayız. Kendimiz yetemediğimiz noktada büyükşehir belediyemizden yardım alıyoruz. En önemli şeyin koordineli ve birbirimizden haberdar olarak çalışmamız olduğunu düşünüyorum. Çiğli halkının bizim hizmetlerimizi görmesini, bundan memnuniyet duymasını istiyorum. Biz sosyal demokrat bir belediyeyiz. Sosyal belediyecilik adına birçok hizmet ve projeyi bir arada yürütüyoruz. İşte bunları yaparken en çok da muhtarlarımızla iş birliği geliştirecek, onlarla el ele vererek Çiğli halkına en güzel hizmeti vermeye çalışacağız. Birbirimizi desteklemeye ihtiyacımız var” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA