SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ’DE SİYASETE ÖRNEK BULUŞMA

ÇİĞLİ’DE SİYASETE ÖRNEK BULUŞMA
Bu haber 08 Kasım 2021 - 7:44 'de eklendi ve 82 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
CHP VE İYİ PARTİ’DEN “BİRLİK SOFRASI”
Siyasetin her geçen gün ayrıştığı bir dönemde İzmir’in Çiğli ilçesinden siyasetin geleceğine dair umut veren “birliktelik” yaşandı.

CHP Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan ve İYİ Parti Çiğli ilçe başkanı Özgür Doğan’nın öncülüğünde “Millet İttifakı Birlik Sofrası” kuruldu.
BİRLİK SOFRASINA YOĞUN İLGİ

Çiğli Kasaplar meydanında kurulan bin kişilik “Millet İttifakı Birlik Sofrası” kısa sürede doldu.
İki noktadan yemek servisinin yapıldığı alanın yanında iki araçta da lokma ikram edildi.
İLÇE BAŞKANLARINDAN BİRLİK VURGUSU

Buluşmada birer konuşma yapan CHP Çiğli ilçe başkanı Mert Özcan ve İYİ Parti Çiğli ilçe başkanı Özgür Doğan millet ittifakının aynı zamanda demokrasinin de teminatı olduğuna dikkat çektiler. Özcan ve Doğan, millet ittifakının birinci hedefinin de “Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi” hayata geçirerek tek adam rejimine son vereceklerini ifade ettiler.
UTKU GÜMRÜKÇÜ DE KATILDI

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü de “Millet İttifakı Birlik Sofrası” alanındaki masaları tek tek gezerek konuklara “afiyet olsun” dedi. Gümrükçü konuşmasında son yerel seçimlerde hayata geçirilen Millet İttifakı sayesinde önemli sonuçların alındığını ifade ederek bu ittifakın daha da güçlenmesi ve büyümesi için her türlü katkıyı sunacaklarını sözlerine ekledi.
Gümrükçü, Millet İttifakı Birlik Sofrası organizasyonu için CHP ve İYİ Parti ilçe başkanlarına teşekkür etti.
ATİLA SERTEL: “GERÇEKLER BURADA”

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de konuşmasında “ben İsmihan Ünal teyzemiz ve yaşlı bir amcamız ile aynı masada yemeğimi yedim ve onları dinledim. Saray’dan bakanlar bu gerçekleri görmüyorlar, biz her koşulda yurttaşlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Bu organizasyona emek veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA