SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ’DE ÇOCUKLAR SATRANÇ ÖĞRENİYOR

ÇİĞLİ’DE ÇOCUKLAR SATRANÇ ÖĞRENİYOR
Bu haber 20 Temmuz 2019 - 14:31 'de eklendi ve 25 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
DOWN SENDROMLU SENEM BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ’YÜ YENDİ
“Gülümseyen Çiğli” ilkesiyle hayata geçirdiği projelerle çocuklara da dokunan Çiğli Belediyesi, Yaz Spor Okulları kapsamında başlattığı kurslara Satranç kursunu da ekledi.

Çocukların yoğun ilgi gösterdiği Satranç kursunu Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü satranç kursiyerlerini ziyaret etti.

BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ DOWN SENDROMLU SENEM İLE MAÇ YAPTI

Başkan Gümrükçü’nün ziyaret ettiği ve müsabakaları izlediği kurslarda çekişmeli ve eğlenceli anlar da yaşanıyor. Başkan Utku Gümrükçü ile girdiği maçı kazanan down sendromlu Senem’in mutluluğu görülmeye değerdi. Kursiyerler ve ebeveynlerin memnuniyetlerini dile getirdikleri bu hizmet ile Çiğli Belediyesi, vatandaşlardan takdir topluyor.
GÜMRÜKÇÜ: “ÇOCUKLARIN ZİHİNSEL GELİŞİMLERİNİ DESTEKLİYORUZ”

Başkan Utku Gümrükçü, çeşitli branşlarda açılan yaz spor okullarına yoğun ilgi yaşandığını belirterek, özellikle satranç kursuna çocukların büyük keyifle devam ettiğini belirtti. Çocukların birçok yönden gelişimine katkı sunan satranç kurslarına down sendromlu gençleri de kabul ettiklerini belirten Başkan Gümrükçü, “Çocuklarımızın sosyalleşmesini ve gelişimlerine katkı sunulmasını amaçlıyoruz. Down sendromlu gençlerimizi de aramızda görmek istedik. Satranç kursumuza katılıyorlar. Onların da sosyalleşmesi bizim için önemli” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA