SON DAKİKA

Haberertesi

ÇİĞLİ BELEDİYESİNDE YENİ GÖREVLENDİRMELER

ÇİĞLİ BELEDİYESİNDE YENİ GÖREVLENDİRMELER
Bu haber 09 Mart 2021 - 9:31 'de eklendi ve 63 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
ÇITAK VE TANRIÖVER BAŞKAN YARDIMCILIĞINA ATANDI

Çiğli Belediyesi’nde, 2021 hizmet hedefleri doğrultusunda üst düzey yönetim yeni isimlerle güçlendirildi.

GENÇ BAŞKAN YARDIMCILARI GÖREVDE
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün onayı ile Çiğli Belediyesi İmar Müdürü Ersel Tanıröver ile Çiğli Belediyesi Meclis Üyesi ve Çiğli Belediyespor As Başkanlığı görevini sürdüren Deniz Çıtak Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

GÜMRÜKÇÜ; “ARKADAŞLARIMIZ BİZE GÜÇ KATACAK”

Yaptığı yeni görevlendirmelerin kente hizmet noktasında kendilerini güçlendireceğini ifade eden Başkan Gümrükçü, “Başkan Yardımcımız Barbaros Kiriş’in sağlık sorunları nedeniyle sunduğu istifasını kabul ettim. Bu süreçte iki yeni başkan yardımcısı görevlendirmesi yaptık. Meclis üyemiz Deniz Çıtak arkadaşımız ile Barbaros Kiriş’ten boşalan teknik başkan yardımcılığı görevini de hali hazırda İmar Müdürlüğü görevini yürüten Ersel Tanrıöver’i başkan yardımcısı olarak atadık. Barbaros Kiriş İmar Komisyonu Başkanlığına devam edecek. Kendisinin bir an önce sağlığına kavuşmasını umuyor, yeni görevlendirilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

TANRIÖVER; “ÇİĞLİ’NİN İHTİYAÇLARINI BİLİYORUM”

Geçmiş yıllarda Karşıyaka ve Bornova Belediyesi’nde İmar Müdürlüğü yapan Ersel Tanrıöver, “Utku Başkanımız öncülüğünde kentimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Yeni görevimde de herkese eşit, adaletli ve hakkaniyetli bir şekilde hizmet sunmaya devam edeceğim. Gülümseyen Çiğli için ilk günkü azim ve kararlılığımızla vatandaşlarımızın hizmetinde olacağım” dedi.

ÇITAK; “GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”

Çocukluk yıllarının geçtiği Çiğli’ye hizmet etmenin kendisi için büyük bir gurur olduğunu ifade eden Deniz Çıtak, “1992-1998 yılları arasında 6 yıla yakın Çiğli Belediyespor alt yapısında kalecilik yaptım. Gençlik Kollarından geliyorum, İlçe Başkan Yardımcılığı yaptım. CHP İl Başkanlığı Turizm Komisyonunda yer aldım. Kentimi, kentimin insanını ve ihtiyaçlarını yıllardır yakından biliyorum. Bugün itibarıyla Utku Başkanımızın tasarrufu ile yeni görevimize başladık. Gerek turizm gerekse sportif anlamdaki tecrübelerimi kentimin geleceği için kullanacağım. Gece gündüz demeden kentimize ve hemşehrilerime hizmet etmeye devam edeceğim” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA