SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’LİLERİN ARDAHAN ÇIKARMASI

CHP’LİLERİN ARDAHAN ÇIKARMASI
Bu haber 21 Ekim 2015 - 8:22 'de eklendi ve 503 views kez görüntülendi.

TEKİN, YARKADAŞ, VE ERDEM CHP ADAYLARI ÖZTÜRK VE UYGUR’A DESTEK VERDİLER
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem’den oluşan CHP heyeti, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında ve Ardahan’a gittiler.
İLK DURAK GÖLE İLÇESİ
Kars Harakani Havaalanı’nda partililerce karşılanan heyet büyük bir konvoyla ilk olarak Göle ilçesine geçti. Ardahan Milletvekili Adayları Öztürk Yılmaz, Erdem Uygur ve eski Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt’ünde aralarında bulunduğu çok sayıdaki CHP’li tarafından karşılanan heyeti Göle İlçesi girişinde de çok sayıda vatandaş karşıladı.
VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ
Göle ilçesinde ilk olarak esnaf ziyareti yapan heyet vatandaşların sorunlarını dinleyerek CHP’nin çözüm önerilerini anlattı. Esnafla sohbet eden CHP’liler daha sonra Hükümet Konağı arkasında bulunan CHP Seçim İrtibat Bürosu’nu açtı. Ardahan Milletvekili Adayı Öztürk Yılmaz ve Erdem Uygur’a destek isteyen CHP’liler daha sonra Göle ilçesinden Ardahan’a geçti.
ARDAHAN İL MERKEZİNDE ESNAF ZİYARETİ
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş ve Eren Erdem’den oluşan milletvekilleri, daha sonra Ardahan kent merkezinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü, CHP’ye destek istedi.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA