SON DAKİKA

Haberertesi

CHP’LİLER AKP’NİN İZMİR ADAYI ZEYBEKÇİ İÇİN NE DEDİLER?

CHP’LİLER AKP’NİN İZMİR ADAYI ZEYBEKÇİ İÇİN NE DEDİLER?
Bu haber 27 Kasım 2018 - 18:18 'de eklendi ve 215 views kez görüntülendi.

“İZMİRLİLER GEREKLİ CEVABI SANDIKTA VERMEK İÇİN GÜN SAYIYOR”
Adalet ve Kalkınma Partisinin İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı olarak açıkladığı Nihat Zeybekçi CHP’li siyasetçilerin gündemindeydi.
İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir il başkanı Deniz Yücel, Çiğli önceki dönem ilçe başkanı ve Çiğli belediye başkan adayı Utku Gümrükçü ve Çiğli belediye başkan adayı Cemal Doğan yaptıkları açıklamalarda Zeybekçi’ye şans tanımadılar.
İŞTE O AÇIKLAMALAR;

SEVDA ERDAN KILIÇ: İzmir Milletvekili
9FE649F9-31A2-43BF-B6B6-917E330D329C
“Size en güzel cevabı İzmirliler verecektir”
İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç;
“Her fırsatta İzmir’i ötekileştirenler!
Ödediği verginin hakkını vermeyenler!
Ayrımcılık, hizipçilik yapanlar!
“SİZ ÖNCE OY VERİN, SONRA HİZMET GETİRELİM” diyenler!
Kentin taleplerini görmezden gelip, dosyaları masanın altına atanlar!
Şimdi çıkmış; “İZMİR İLE KUCAKLAŞMAYA, KENDİMİZİ ADAMAYA GELİYORUZ” diyorsunuz. Biz sizin daha önce ağızlarınızdan dökülen “İRFANI EKSİK, SÜMÜKLÜ ÇOCUK” dedikten sonra “GAVUR İZMİR” ithamlarınızı unutmadık. Çağdaş, Atatürkçü, vatansever, yaşam tarzını koruyan, emekçi ve ötekileştirdiğiniz İZMİRLİLER de unutmadı! Beş yıl önce sandıktan nasıl en güzel cevabı verdiyse İzmir, ithal Denizli Belediyesi eski Başkanı Nihat Zeybekçi’ye de verecektir!”

DENİZ YÜCEL: İzmir il başkanı
E5639D04-FE8C-44B4-878A-001A68440A04
“İzmir’den ayrılacağına şüphemiz yoktur”
“AK Parti’nin adayının kim olduğu işin aslına bakarsanız ilgilenmiyoruz. Resmi olarak açıklanması ne bizde bir endişe ne de İzmir’de heyecan yaratmıştır. Daha önce de bir başbakan aday gösterilmiş ve sandıktan dersini alarak gönderilmiştir. Biz Sayın Nihat Zeybekci’nin de İzmir’den ve İzmir’deki sandıklardan gerekli dersi alarak, İzmir’den ayrılacağına hiç şüphemiz yoktur. Kendisine İzmir’de ilk dersi de verelim; İzmir mahallenin en güzel kızı değil, Akdeniz’in , Türkiye’nin ve dünyanın en güzel kızıdır”

UTKU GÜMRÜKÇÜ: CHP Çiğli belediye başkan adayı
CDB9815E-50F0-4004-A931-BAF3414D76AB
“İzmir CHP’dir, CHP kalacak”
“İktidar partisinin sözcüleri, Güzel İzmirimize önce “Gavur” sonra da “Sümüklü” dediler ve hep geri kaldığını vurgulayarak politika ürettiler. AKP’nin çiçeği burnunda İzmir Adayı Nihat Zeybekçi, şehrimizi “Mahallenin en güzel kızı” şeklinde tanımlayarak işe başladıysa eğer yenilgiyi baştan kabullenmiş demektir. Sayın Nihat Zeybekçi, adaylığınız kesinleştiği anda söylem değiştirip “Alacağız”, “Kendimizi adayacağız” demeniz nafiledir. İzmirli, İzmir hakkındaki “samimi” duygularınızı biliyor ve hakkınızı sandıkta vermek için gün sayıyor… 
İzmir’de gelişinizi dört gözle bekleyen yüzbinlerce kişi, dudaklarında şu sloganı mırıldanıyor. “İzmir CHP’dir, CHP kalacak!”

CEMAL DOĞAN: CHP Çiğli belediye başkan adayı
6E91BD62-9C99-4F54-B357-BCBB2A1C0BFC
“İzmirli size kız vermez. Ama  düğünlerinde de zeybek eksik olmaz”
“95 yıllık CHP çınarının altında; demokrasiden, laiklikten, çağdaşlıktan ödün vermeden özgürce ve korkusuzca yaşayanların şehri İzmir… Sığınılacak bu liman, ayrımcılıktan kaçanların huzur bulduğu yer olmuş günümüzde. Rum’u, Ermeni’si, Musevi’si, Kürd’ü, Türk’ü, Laz’ı, Selanikli’si, Alevisiyle, Sünnisiyle nefes alınan, insanlık kavramının yüceltildiği, birlikte yaşam kültürünü geliştirebilmiş tek şehirdir. Belki köydür bazılarına göre; ama bu köy çok da misafirperverdir, gelene hoşgeldini esirgemediği gibi, ayrıca bir ana edasıyla da kucaklar muhtaç olanı… Gâvur değildir hani… Türkiye’nin birçok ilinden göç almasına rağmen İzmir’i ve kültürünü sahiplenmiş bir yaşam tarzı oluşmuştur İzmir’de. Asla demokrat, aydınlık düşüncelerden ve yaşam tarzlarından ödün vermeyen bir yapıya bürünen bu şehir her kesimi kucaklayan yapısıyla birilerinin dediği gibi hiç de gâvur değildir hani.Sımsıcaktır, güneşi gibi, umut doludur denizi gibi demem odur ki İzmirli size kız vermez. Ama  düğünlerinde de zeybek eksik olmaz. Sadece zeybek oynarken diz çökerler”

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA