SON DAKİKA

Haberertesi

CHP KEMALPAŞA’DA ADAY ADAYLARI TANITILDI

CHP KEMALPAŞA’DA ADAY ADAYLARI TANITILDI
Bu haber 10 Kasım 2018 - 10:23 'de eklendi ve 245 views kez görüntülendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Örgütü, Kemalpaşa belediye başkan aday adaylarını tanıtmak için basın toplantısı düzenledi.
İLÇE BAŞKANI ADAYLARIN ÖNÜNE HEDEF KOYDU
Toplantıda konuşan ilçe başkanı Mehmet Ayçil hedeflerinin 2009’daki gibi 2019’da da Kemalpaşa Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikmek olduğunu söyledi. 11 aday adayı toplantıda sonunda birlik beraberlik sözü verdi.
METİN ARAS; “EMANETİMİZİ GERİ ALACAĞIZ”
B096CB66-5984-477C-9F73-1CB0D4B37A0F
Kemalpaşa belediye başkan aday adayı Metin Aras konuşmasında “Öncelikle birbirinden değerli aday arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dikmek için hepimiz el ele hizmet yarışı içinde olduğumuzu burada Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında bir daha haykırıyoruz. Bunu 2009 yılında kendim bizzat aday adayıyken yaşadım.
Rıdvan Karakayalı’yı, sayın başkanımızı aday gösterdiler ilk tebriğe giden ben oldum. Gittim bütün mitinglerinde destek verdim. 1967 Ardahan doğumluyum. 28 yıldır Kemalpaşa’da oturuyorum. Atatürkçü Düşünce Derneği disiplin kurulu başkanıyım. İzmir Tüm Sanayi İşadamları Derneği İnşaat Komisyon Başkanlığı’ndan 2014 yılında bu görevden ayrıldım. Altın Kalpler Derneği kurucusuyum, Kemalpaşa Ardahanlılar Derneği kurucusu ve başkanlığı yaptım. Kemalpaşa Emlak Müşavirleri Derneği ve Kemalpaşa İşadamları Derneği hem kurucusuyum hem yönetim kurulu başkanıyım. Şu anda İzmir Emlakçılar Odası Şube Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Yaklaşık 22 yıl Pepsi Cola fabrikasında yönetim kadrosunda çalıştım. Demokratik Sol Parti ilçe başkanlığı yaptım. Bütün görevlerinde bulundum sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nde bu çatı altındayız, hep beraber de devam ediyoruz. Allah nasip ederse 2019’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni, emaneten verdiğimiz görevi geri alacağız. Bütün aday adayı arkadaşlara da söz veriyorum kim aday adayı olursa can hıraş bir şekilde çalışacağım.”
dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA