SON DAKİKA

Haberertesi

CHP İZMİR İL YÖNETİMİNDEN İDDİALI ADAY

CHP İZMİR İL YÖNETİMİNDEN İDDİALI ADAY
Bu haber 27 Aralık 2022 - 7:00 'de eklendi ve 302 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
ÖZCAN DURMAZ İSTİFA EDEREK MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Cumhuriyet Halk Partisi Genel merkezinin yayınladığı genelge doğrultusunda Milletvekili adaylığı için istifa edecek İl, İlçe ve Beldelerde parti yöneticileri için istifa tarihi 26 Aralık’ta doldu.

CHP İzmir İl başkan yardımcısı Özcan Durmaz da görevinden istifa ederek Milletvekili adaylığını açıkladı.

ÖNCE PARTİLİLERE SESLENDİ
İzmir siyasetinin tanınan, güven veren ve çalışkan ismi Özcan Durmaz, istifa dilekçesini verdikten sonra bir açıklama yaptı.
Açıklamasında adaylık gerekçelerini ifade eden Durmaz şunları kaydetti.

“BAKIRÇAY MECLİSTE NİÇİN OLMASIN?”
“Değerli yol arkadaşlarm, hemşehrilerim;
Yaklaşık 3 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm CHP İzmir il başkan yardımcılığı görevimden milletvekili aday adayı olmak amacıyla ayrıldım.

1989 yılında SHP Gençlik Kollarında başlayan siyasi yolculuğumda; ilçe yöneticiliği, kesintisiz 3 dönem ilçe başkanlığı, belediye başkan adaylığı ve il başkan yardımcılığı ile bugüne geldim. 33 yıllık siyasi tecrübemle, ülkemizin bu kritik döneminde, kamusal görev olan milletvekilliği için aday adayı olacağım.

Doğup büyüdüğüm, iş ve sosyal hayatımın merkezi olan İzmirin kuzeyi Bergama, Aliağa, Kınık, Dikili, Foça ve Menemen ilçelerimiz kısaca Bakırçay bölgemiz çok uzun yıllardır parlementoda temsil edilmiyor. Bölgedeki hemşehrilerimizin, kurumlarımızın, muhtarlarımızın ve ilçe örgütlerimizin isteği ve desteğiyle yola çıktım.”

“CUMHURİYET’İN İKİNCİ YÜZYILINI DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRACAĞIZ”

“Bölgemiz, ilimiz ve ülkemizin geleceğinde iz bırakacak güzel işler yapmak, eşit, adil, özgür ve refah içinde bir geleceği birlikte kurmak, genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlunun önderliğinde Türkiye Cumhuriyetinin ikinci yüzyılını demokrasi ile taçlandırmak için çıktığımız bu yolun hayırlı olmasını dilerim.”

MÜCADELE ARKADAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
“7 Şubat 2020’de yapılan İl Kongremizde beni bu göreve seçen örgütümüze,
Pandemi, deprem, ülke tarihinin en büyük ekonomik krizi gibi ağır koşullarda iz bırakan işleri güçlü bir uyumla birlikte gerçekleştirdiğimiz İl başkanımız Deniz Yücel’e ve il başkan yardımcılarımıza, Zorlu şartlarda mücadeleyi dayanışmayla yürüttüğümüz ilçe başkanlarımıza, ilçe yöneticilerimize ve tüm partililerimize,
Birbirimize güç vererek çalıştığımız İl, İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları başkanlarımıza ve yöneticilerimize, Pandemiye, depreme, büyük ekonomik krize, tarihte görülmemiş çok ağır siyasi iktidar baskılarına, engellemelerine karşın başarıyla hemşerilerimize hizmet veren, toplum desteğimizi her gün büyüten, belediye başkanlarımıza, meclis üyelerimize,
Parlementoda tek adam iktidarının anti demokratik uygulamalarına direnerek demokrasiyi savunan ve alanda omuz omuza çalıştığımız milletvekillerimize,
Parti meclisi üyelerimize, Yüksek Disiplin Kurulu üyelerimize, il Disiplin Kurulu Başkanımız ve üyelerine, Bu zorlu dönemde birlikte çalışmaktan, üretmekten duyduğum onurla ve yoldaşlık duygularımla en derin teşekkürlerimi sunarım.”

“İZMİR’İN 30 İLÇESİNDE EMEĞİMİZ VAR”

“Süreçte 30 ilçemizde, sahada toplumun tüm kesimlerinden hemşerilerimizin yanında olduk, dertlerini dinledik, taleplerini aldık, iktidarımızda nelerin değişeceğini ve sorunların nasıl çözüleceğini anlatttık. Bizi yürekten kucaklayan tüm hemşerilerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Sevgi ve saygılarımla…”

DENİZ YÜCEL’E BAŞARILAR DİLEDİ

Özcan Durmaz, İzmir İl Başkanlığından istifa ederek Milletvekili aday adayı olan Deniz Yücel’in basın toplantısını izledi. Toplantı sonrasında Yücel’i kutlayıp başarı dileklerini iletti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA