SON DAKİKA

Haberertesi

CHP İSTANBUL’DA BÜYÜK BULUŞMA

CHP İSTANBUL’DA BÜYÜK BULUŞMA
Bu haber 27 Temmuz 2014 - 12:18 'de eklendi ve 525 views kez görüntülendi.

İL BAŞKANLARI CHP İSTANBUL İL MERKEZİNDE
Büyük uzlaşının Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek veren siyasi partilerin İstanbul il başkanları, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı tarafından düzenlenen toplantıyla biraraya geldi.
CHP İL BAŞKANI SALICI: “AYNI MASADA TOPLANMAMIZ SİYASETE ÖRNEK OLACAKTIR”
CHP İstanbul İl Başkanı Salıcı seçim çalışmalarında işbirliğinin ve koordinasyonun arttırılması gerektiğine dikkat çekerek, “Bizlerin aynı masa etrafında toplanması bile Türkiye’de ilk defa gerçekleşen bir siyasi olaydır ve bu dayanışmanın siyasete örnek olacağına inanıyorum. Bu durum, Türkiye’nin geleceği söz konusu olduğunda siyasi partilerin büyük bir uzlaşıya imza atabildiklerinin en güzel göstergesidir. Seçime doğru giderken aramızdaki dayanışmayı daha da arttırmalı, bu toplumsal mutabakatı tüm Türkiye’ye yaymalıyız” dedi.
TOPLANTIYA KATILAN İL BAŞKANLARI
İhsanoğlu’nun seçim kampanyasına destek vermek amacıyla gerçekleştirilen toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Fikret Daş, Doğru Yol Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Diril, Liberal Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Hasan Kulaksız, Türkiye Sosyalist İşçi Partisi İstanbul İl Başkanı Adem Yakar, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Adem İpek, Bağımsız Türkiye Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şakir Aynacı, Demokratik Sol Parti İstanbul İl Sekreteri Sinan Aşkın katıldı.

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA