SON DAKİKA

Haberertesi

CHP EYT MAĞDURLARINA SAHİP ÇIKIYOR

CHP EYT MAĞDURLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Bu haber 22 Ekim 2018 - 17:38 'de eklendi ve 511 views kez görüntülendi.

6 MİLYON MAĞDUR İÇİN ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İşçi Sendikaları ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı ile CHP Emek Büroları tarafından düzenlenen “Türkiye’de Sosyal Güvenlik Sistemi ve EYT” Çalıştayı’nın açılışında konuştu.
587AB071-3012-4C98-B77B-FFA746A2EE13
Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları;
DOĞRU SÖYLEMİYORLAR!
“Emeklilikte yaşa takılanların çözülürse 750 milyar lira açık olacakmış. Asla doğru bir rakam değil! Çıkıp hesabını milletin önüne bir koysunlar bakalım, 750 milyarı nasıl buldular. Bu rakamın söylenmesinin tek bir nedeni var o da; Neymiş efendim, EYT için ‘750 milyar lira yükü çekemeyiz”
SURİYELİLERE VAR EMEKLİLERE YOK!
“Suriyelilere 35 milyar dolar veriyorsun ama… Bunu söyleyince de ‘efendim sen ırkçılık yapıyorsun…’ Hayır efendim! Ben kendi insanımın hakkını hukukunu koruyorum. Hiçbir şey yapmayacaksın, emekliyi perişan edeceksin, aylığını yarı yarıya düşüreceksin. Sosyal güvenlik sistemi buna rağmen hâlâ açık verecek. Çıkıp hesabını vermek yerine emeklilikte yaşa takılanlar hak istiyorlar diye onları eleştireceksin. Buna biz ‘özrü kabahatinden büyük’ deriz.”
SIRA SİZDE!
“Sorunu çözecek olanlar Mart ayında sandığa gidecek olan sizlersiniz. Ders verecek olanlar da sizlersiniz. Ya bütün gerçekleri görüp bu gerçeklere uygun politikaları sağlayan siyasal partiye destek vereceksiniz ya da sizlere bunları yaşatan bir siyasal partiye destek vermeye devam edeceksiniz. Tercih sizin”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA