SON DAKİKA

Haberertesi

CHP ÇİĞLİ İLÇESİNDEN SERBEST KÜRSÜ

CHP ÇİĞLİ İLÇESİNDEN SERBEST KÜRSÜ
Bu haber 23 Mart 2022 - 6:42 'de eklendi ve 126 views kez görüntülendi.

HABER/Sait TEMUR
BİR DOKUNDULAR BİN AH İŞİTTİLER!

“Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe örgütü örnek bir çalışma yürütüyor.”

İlçenin mahalle ve meydanlarında vatandaşın sorun ve taleplerini dinlemeyi hedefleyen “Serbest Kürsü” çalışması Kasaplar Meydanında başladı.

İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİM KADROSU SAHADA

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan’ının vatandaşları bire bir dinleyip not aldığı çalışmada inçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları Başkan ve yöneticileri de vatandaşlara partinin çözüm politikalarını anlatıyorlar.

İLÇE BAŞKANI ÖZCAN; “SORUNLAR ÇIĞ GİBİ, SORUMLU YOK!”

Alan çalışmasıyla ilgili izlenimlerini aktaran Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan şunları söyledi; “Vatandaşın öncelikli sorunu hayat pahalılığı ve ekonomideki belirsizlik. Bizi gören esnaf işlerinden çıkıp yanımıza geliyor ve siftah yapamadığını anlatıyor. Vatandaş da esnaf da muhatap bulamamaktan şikâyetçi. AKP İktidarının sığındığı “dış güçler” iddiası da inandırıcılığını yitirmiş.”

“HALK DEĞİŞTİRMEYE KARARLI”

Çalışmada en belirgin tespitlerinin iktidara olan desteğin azaldığını ifade eden Özcan, “Vatandaş AKP’ye ve küçük ortağına artık inanmıyor ve umudunu kesmiş. Görünen o ki vatandaş ilk seçimde iktidarı yolcu edecek.” dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA