SON DAKİKA

Haberertesi

CENNET “KORU FLORYA” OLDU

CENNET “KORU FLORYA” OLDU
Bu haber 08 Aralık 2014 - 21:26 'de eklendi ve 2.394 views kez görüntülendi.

YILLARDIR KULLANILAN “CENNET MAHALLESİ” DURAĞINA AVM VE KONUTLARIN BULUNDUĞU YAPININ ADI VERİLDİ
Koru Florya Evleri-Koru Florya AVM-Koru Florya Yaya Alt Geçidi!
Küçükçekmece ilçesi E-5 yolu üzerinde ve Cennet Mahallesi girişindeki İETT VE Metrobüs duraklarının adı “Cennet Mahallesiydi” burada bulunan Metrobüs üstgeçidi kaldırılarak altgeçit yapıldı. buraya kadar herşey normal ancak yeni yapılan altgeçide konulan durak tabelaları tepki topladı.
AÇIKÇA ÖZEL SEKTÖR KURULUŞUNUN REKLAMI YAPILIYOR
Eski açık otoparkının alanına yapılan AVM, konut ve rezidanslardan oluşan kompleksin adının durağa verilmesi Cennet Mahallesi sakinleri tepki gösterdi.
CHP YURTTAŞLARIN SESİ OLDU
Hazırlanan yazılı soru önergesini İBB Meclisinde sözlü okuyan CHP’li Üye Av. Erhan Aslaner, Cennet Mahallesi yaya alt geçidine “Koru Florya” isminin verilmesinin Cennet Mahallesi sakinlerinin tepkisine neden olduğunu İBB Meclis gündemine taşıyarak şunları söyledi: “Kamuya ait bu yaya alt geçidine özel teşebbüse ait Koru Florya’nın isminin verilmesi Cennet Mahallesi ve Küçükçekmece’de yaşayan vatandaşlarımızın ciddi tepkisine neden olmuştur. Yaya alt geçidine bu ismin verilmesi, kamu imkânları ile “Koru Florya’nın” reklamının yapıldığı tartışmalarına da neden olmuştur. Bu yaya alt geçide “Koru Florya” adının verilmesi yönünde bir Meclis kararı veya resmi bir karar var mıdır sorusunu da sormak gerekiyor. Bizler Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeleri olarak Cennet mahallesi sakinlerinin de haklı talebi ve isteği olan bu yaya alt geçidine tekrar Cennet Mahallesi yaya alt geçidi adının verilmesini talep ediyoruz” dedi.
CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ İBB MECLİSİNE ÖNERGE VERDİLER
image
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisinin 2014 yılı Aralık ayı toplantılarında Küçükçekmece Belediyesi ve İBB Meclisinin CHP’li Üyeleri Av. Erhan Aslaner, Fatih Üstünbaş, Ercan Ulaş Kaya ve Ali Delen imzaları ile Başkanlık Makamına havale edilen yazılı soru önergesi;
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanlığına
Konu: Küçükçekmece İlçesi Cennet Mahallesi Yaya Alt Geçidine “Koru Florya” Adı Verilmesi Hakkında
Sayın Başkan, Değerli Meclis Üyeleri: Yapımı tamamlanmak üzere olan Küçükçekmece İlçesi Cennet Mahallesi yaya alt geçidine “Koru Florya” adı verilmiştir. Kamuya ait bu yaya alt geçidine özel teşebbüse ait Koru Florya’nın isminin verilmesi Cennet Mahallesi ve Küçükçekmece’de yaşayan vatandaşlarımızın ciddi tepkisine neden olmuştur. Alt geçide bu ismin verilmesi, kamu imkânları ile “Koru Florya’nın” reklamının yapıldığı tartışmalarına da neden olmuştur. Bu nedenle:
1. Bu yaya alt geçide “Koru Florya” adının verilmesi yönünde bir Meclis kararı veya resmi bir karar var mıdır?
2. Bu yaya alt geçidine Cennet Mahallesi yaya alt geçidi adının verilmesi düşünülüyor mu? Biz Küçükçekmece Belediye Meclis Üyeleri olarak bu yaya alt geçide Cennet Mahallesi adının verilmesini talep ediyoruz.
Önergemizin başkanlık makamına havalesini arz ederiz

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA