SON DAKİKA

Haberertesi

ÇATALCA’DA BEKLENEN ADAY

ÇATALCA’DA BEKLENEN ADAY
Bu haber 19 Kasım 2018 - 11:54 'de eklendi ve 559 views kez görüntülendi.

CHP KULİSLERİNDE KEREM GİRGİN ADI ÖN PLANA ÇIKTI
Seçimler kısa bir süre kaldığı ve aday adaylarının yoğun kulis yaptıkları İstanbul’un ilçelerinde siyasetin alışılmış isimleri yerine daha aktif aday arayışları da devam ediyor.
ÇATALCA’DA DEĞİŞİM BAŞLIYOR
3CB866CC-976E-4E8A-B0C8-0713320E9314
Uzun süredir aday adaylığını açıklayan ve yoğun bir alan çalışmasıyla dikkat çeken Avukat Kerem Ozan Girgin bu çalışmalarının sonucunda CHP yöneticilerinin de telaffuz ettiği bir isim oldu. CHP’li aileden gelen Girgin’nin Çatalca için hazırladığı projelerden oluşan dosyalar MYK ve PM üyelerinin önünde.
ATANMASINA KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR
Geçtiğimiz günlerde genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile uzun bir görüşme yapan Kerem Girgin’nin Çatalca belediye başkanı adayı olarak atanması en çok konuşulan konuların başında geliyor.
“SEÇİMİ REKOR OY İLE ALMANIN HAZIRLIĞINI YAPIYORUM”
Telefonla ulaştığımız Girgin Önceki gün yaşamını yitiren Edirne Milletvekili Erdin Bircan’nın cenaze törenine giderken Edirne yolunda konu ile ilgili sorumuza şu yanıtı verdi. “Ben Çatalca için ayağı yere basan, gerçekçi, uygulanabilir projelerimi sayın genel başkanımıza ve genel merkez yöneticilerimize sundum. Adaylığıma onay verileceğinden kuşkum yok. Ben bu saatten sonra aday adaylı çalışması yerine ‘seçimi çok farklı hatta rekor oy sonucuyla nasıl alırım’ onun hazırlığını yapıyorum. Çatalca’nın çehresini değiştirmeye, değerli Çatalcalıların derdine derman olmaya kararlıyım.” Dedi.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA