SON DAKİKA

Haberertesi

ÇATALCA 16. ERGUVAN FESTİVALİ BAŞLADI

ÇATALCA 16. ERGUVAN FESTİVALİ BAŞLADI
Bu haber 28 Ağustos 2015 - 7:21 'de eklendi ve 1.100 views kez görüntülendi.

ÇATALCA’DA 16 YILLIK GELENEK DEVAMBEDİYOR
Çatalca 16 Erguvan Festivali başladı.
Belediye başkanlığı önünde yapılan festivalin protokol açılışında belediye başkanı Cem Kara, yardımcıları Erhan Güzel ve Ufuk Akın ile birlikte konukları karşılayarak “Hoşgldiniz” dedi.
image
Sonrasında ise Çatalca meydanında düzenlenen Atatürk anıtına çelenk koyma, saygı duruşu ve festival meşalesi yakma töreni yapıldı.
FESTİVALDE KONSER VE EĞLENCELİ BÖLÜMLER İPTAL EDİLDİ
image
Törende konuşan Çatalca belediye başkanı Cem Kara, “Bu sene festivalimizi buruk bir şekilde yapıyoruz. 41 şehit verdik, 34 ilimizde şehitlerimiz toprağa verildi ama 81 ilimizde ve Çatalca’nın her evinde bu acıyı yüreğimizde hissettik. Bu nedenle festivalin müzikli ve eğlenceli bölümlerini iptal etme kararı aldık. Herşeye rağmen inadına barış demeye devam edeceğiz” dedi.
ÇATALCA’YA “MEHMETÇİK MEYDANI”
Cem Kara konuşmasının sonunda ilçede yeni yapılan tören, festival ve miting alanının isimini de “Mehmetçik Meydanı” koyacaklarını söyledi.
KADIN KAYMAKAM İLK KEZ KATILDI
image
Aynı zamanda İstanbul’un tek, Çatalca’nın da ilk kadın Kaymakamı olan Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel de konuşmasında Çatalcalılara seslendi. Becel iki kadın belediye başkanı çıkarmış bir ilçede Kaymakamlık yapmaktan duyduğu memnuniyetini ifade etti. kaymakam Becel, Festivalde konserleri iptal eden belediye başkanı Cem Kara’ya teşekkür etti.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA