SON DAKİKA

Haberertesi

BURÇİN BAYKAL’DAN AÇIKLAMA

BURÇİN BAYKAL’DAN AÇIKLAMA
Bu haber 02 Şubat 2019 - 19:50 'de eklendi ve 76 views kez görüntülendi.

“KEMAL ÇEBİ’Yİ KUTLUYOR BAŞARILAR DİLİYORUM”
CHP Küçükçekmece belediye başkan aday adayı Burçin Baykal, CHP MYK tarafından aday olarak belirlenmesi sonrasında yaptığı açıklama ile Adaylığı kesinleşen Kemal Çebi’yi kutladı.
“ZAFER İNANANLARINDIR”

Yaklaşık altı aydır aday adayı olarak saha çalışması yapan Baykal, “emanetimizi geri alacağız” diyerek yola çıkmıştı. Çalışmalarını kurumsal, örgütlü ve profesyonel olarak sürdüren ve ilçenin her sokağında yurttaşlarla buluşup projelerini anlatan Burçin Baykal özellikle gençlerden yoğun ilgi görmüştü. Umutsuz seçmenlere “zafer inananlarındır” sözü ile umut veren genç siyasetçi Baykal’ın kampanyası kolay unutulmayacak.
PARTİMİZİN İKTİDARI İÇİN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
Burçin Baykal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi Küçükçekmece Belediye Başkanlığı aday adaylığım süresince; her daim yanımda olan aileme ve dostlarıma, gururla mücadelemize omuz veren tüm Küçükçekmecelilere, desteğini hiç bir zaman esirgemeyen Sivil Toplum Kuruluşlarına, değerli muhtarlarımıza, Kanaat önderlerimize, esnaflarımıza, basın mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Küçükçekmecemizin Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olan Sayın Kemal Çebi’yi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Sürecin başından beri söylediğimiz gibi Partimizin iktidarı için çalışmalarımızın ve desteğimizin süreceğini bildirmek istiyorum.

Bugüne kadar bizlere evlerinin kapısını, yüreklerini açan, derdini anlatan, umutlarını veren, Doğudan Batı’ya kuzeyden Güney’e ve 7 den 70 e tüm Küçükçekmeceye sevgiyle ve saygıyla..”

Etiketler :
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA