SON DAKİKA

Haberertesi

BURÇİN BAYKAL MUHTARLARI DİNLEDİ

BURÇİN BAYKAL MUHTARLARI DİNLEDİ
Bu haber 26 Eylül 2018 - 6:07 'de eklendi ve 383 views kez görüntülendi.

 CHP KÜÇÜKÇEKMECE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI BURÇİN BAYKAL MUHTARLARI ZİYARET EDİYOR

Haber/ Sait TEMUR

Adaylığını açıkladığı günden itibaren alan çalışmalarıyla dikkat çeken genç siyasetçi Burçin Baykal’ın aday adayı değil “Aday” gibi çalışması dikkat çekiyor.

CHP İLÇE BAŞKANINI DA ZİYARET ETMİŞTİ 

56178771-1772-4444-B9EC-630A7936F59E

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ile görüşme

Yoğun bir ziyaret programı yürüten Burçin Baykal, partisinin Küçükçekmece ilçe başkanı Turgay Özcan’ı da ilçe merkezinde ziyaret ederek gündemi değerlendirmişti.

Geçtiğimiz günlerde CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’ı Makamında ziyaret ederek çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Baykal ilçede bulunan Garip Dede Cemevi başkanı Celal Fırat’ı da ziyaret ederek Cemevi’nde devam eden eden ek bina inşaatı ve diğer etkinliklerle ilgili bilgi almıştı.

“MUHTARLARA ÖZEL ÖNEM VERECEĞİZ”

Son iki gününü ilçedeki muhtarlara ayıran Baykal, şunları ifade etti. “Bir ilçenin mahalle muhtarları her zaman vatandaş İle kamu kurum ve kuruluşları arasında çok önemli bir köprü olmuştur. Bu kapsamda Küçükçekmecemizin gündem konuları hakkında görüşmek üzere Halkalı Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Can, Atakent Mahalle Muhtarı Halime Totkanlı ve Atatürk Mahalle Muhtarı Şenol Balgün, Mehmet Akif Mahalle Muhtarı Fatih Özçelik, Tevfikbey Mahalle Muhtarı Yaşar İnan, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Süreyya Pektaş , Söğütlüçeşme Mahalle Muhtarı Turgut Maden ile bir araya geldik. Gerek adaylığım sürecinde, gerekse seçim sonrasında Muhtarlarımıza ayrıcalıklar tanıyacağız” dedi

B30791FF-E285-4185-BF44-3C182B3EF20F

CHP Küçükçekmece ilçe Başkanı Turgay Özcan ile görüşme

SIRADA NELER VAR?

Baykal, “saha çalışmaları kapsamında ilçede bulunan Meslek odaları, STK’lar, Dernekler ve Spor Klüplerini ziyaret ederek “neler yapabileceğimizi” konuşacağız.” dedi.

 

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA