SON DAKİKA

Haberertesi

BEYLİKDÜZÜNDE PİKNİK KEYFİ

BEYLİKDÜZÜNDE PİKNİK KEYFİ
Bu haber 04 Ağustos 2015 - 7:38 'de eklendi ve 1.016 views kez görüntülendi.

GÜRPINAR SAHİLİNDEKİ ÖZEL PİKNİK ALANLARI SİZİ BEKLİYOR
Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Gürpınar Sahili’nde köklü değişiklikler yapıyor. 4 ayrı sıcak ve soğuk piknik alanları oluşturan ekipler, sıcak piknik alanında 80 adet üstü açık ve kapalı; soğuk piknik alanında ise 24 adet üstü açık ve kapalı piknik masalarını da sahile kazandırdı. Ayrıca piknik alanlarının içine vatandaşların rahatlıkla mangal keyfi yapabilecekleri mangal üniteleri de yerleştirdi.
İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY VAR
Gürpınar Sahili’nin bu yaz çehresi bambaşka bir güzelliğe büründü. Vatandaşların huzurlu ve neşeli bir yaz geçirmeleri için kolları sıvayan Beylikdüzü Belediyesi, Gürpınar Sahili’nde birçok yenilik yaptı. Belediye ekipleri, denize karşı havadar bir şekilde piknik olanağı sunan donanımları sahile kazandırdı.
DENİZ VE YEŞİL BİR ARADA
4 ayrı sıcak ve soğuk piknik alanları oluşturan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sıcak piknik alanında 80 adet üstü açık ve kapalı, soğuk piknik alanında ise 24 adet üstü açık ve kapalı piknik masaları konuldu. Yine piknik alanı içerisine 12 adet 250 kişi kullanım kapasiteli çoklu mangal üniteleri ve özel tasarım 1 adet 6’lı, 2 adet 3’lü çeşme montajı yapıldı. Söz konusu sahil alanında ayrıca sıcak ve soğuk piknik alanlarının ayrımı uyarı levhaları ile tanımlandı. Macera parkı yapımı gerçekleştirilerek çocuklar için daha aktif ve sosyal oyun alanları oluşturuldu.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA